Tatăl lui Gabi Tamaș a murit, iar fotbalistul a aflat chiar înaintea meciului echipei sale. Decizia luată de acesta

Diana Radu 03.03.2020, 08:16
Tatăl lui Gabi Tamaș a murit, iar fotbalistul a aflat chiar înaintea meciului echipei sale. Decizia luată de acesta

Gabi Tamaș a primit o veste tragică luni, chiar înaintea meciului cu CFR. Fundașul celor de la Astra Giurgiu, în vârstă de 36 de ani, a aflat că tatăl său s-a stins din viață, înainte de a intra pe teren. Cu toate acestea, în memoria tatălui său, fotbalistul nu a renunțat la meci, ci a vrut să joace neapărat împotriva clujenilor.

Cum a reacționat Gabi Tamaș când a aflat că tatăl său a murit

Astra Giurgiu a jucat luni împotriva CFR Cluj, însă meciul a fost marcat de un eveniment dureros pentru Gabi Tama, fundaşul central al giurgiuvenilor, care a aflat înainte de a intra pe teren că tatăl său a murit. În ciuda, accidentului tragic din familie, fotbalistul a intrat pe teren și și-a susținut echipa împotriva CFR Cluj. Gabi Tamaș a fost integralist în partida CFR Cluj – Astra, scor final 2-1, evoluând în nota echipei sale.

„Gabi a aflat în cursul acestei zile, dar el e un bărbat și a vrut să-și ajute echipa. El și-a făcut datoria pentru echipă. Noi suntem alături de el și îi transmitem condoleanțe”, a declarat luni Dani Coman, președintele Astrei, la Digisport.

gabi tamas, fotbalist, deces tata
Cum a reacționat Gabi Tamaș când a aflat că tatăl său a murit

Tatăl lui Gabriel, Iosif Tamaș, suferea de ani buni de o boală gravă la ficat. De asemenea, acum cinci zile acesta a avut o criză, după care a ajuns de urgență de la Braşov, la spitalul Fundeni din Bucureşti, acolo, unde s-a și stins din viață. Iosif Tamaș, a fost şef al Poliţiei din Poiana Braşov și cel care a avut cea mai mare influență asupra fiului său.

Gabi Tamaș se numără printre oamenii de bază ai lui Bogdan Andone la Astra Giurgiu în acest sezon. Fundașul, în vârstă de 36 de ani a intrat în liga autohtonă în 2019, după o aventură în Israel la gruparea Hapoel Haifa.

Urmăriți Impact.ro și pe