Gabi Luncă a murit. Marea artistă a fost răpusă de Covid-19: „Cântă împreună Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă”

Ioana Bucur 03.04.2021, 00:36

Gabi Luncă a murit, răpusă de Covid-19. Marea artistă a scenei românești s-a stins din viață la mai puțin de 24 de ore după ce același virus l-a luat și pe Nelu Ploieșteanu. Anunțul tulburător a fost făcut de fiica cea mică a artistei.

Gabi Luncă a murit. Marea artistă a fost răpusă de Covid-19

Gabi Luncă a murit, răpusă de Covid-19. Artista s-a stins din viață, vineri seara, la vârsta de 81 de ani. Diagnosticată cu Covid-19, era internată de mai multe zile la Spitalul Județean Ilfov. Tragicul anunț a fost făcut de fiica cea mică a cântăreței, Rebeca Onoriu, printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

„După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreună Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…”, a fost mesajul postat de Rebeca Onoriu.

Gabi Luncă se lupta de mai bine de două săptămâni cu temutul virus. Internată inițial la Spitalul “Matei Balș”, iar mai apoi la Spitalul Județean Ilfov, starea de sănătate a cântăreței a fost îngrijorătoare. Contactată de reporterii Impact.ro, în urmă cu câteva zile, Rebeca Onoriu este rezervată în evoluția bolii:

„Ce pot să vă zic? Că este bine? Nu, nu este, este în spital. Că o să fie bine? Ce garanție am? Sunt atât de tristă, încât nu am cuvinte. Dacă era vorba despre o boală anume știam ce să zic, dar este vorba despre COVID. COVID-ul este pervers! Joacă ciudat! Nu caut să liniștesc pe nimeni cu declarațiile mele, dar nici să agit, vreau doar ca mama să fie bine. A rămas doar să ne rugăm și atât! Sunt realistă în tot ce se întâmplă. Omenește s-a făcut tot ce se știe și se poate face. Așteptăm vindecarea de la Dumnezeu”, mărturisea Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Gabi Luncă a murit răpusă de Covid-19
Gabi Lunca

Marea artistă s-ar fi infectat cu SARS-CoV-2 acasă. Fiica sa credea că menajera a fost cea care a infectat-o, neștiind nici era că era pozitivă și ar fi reprezentat un pericol pentru cei din jurul său.

„Din cercetările noastre, îmbolnăvirea mamei s-ar datora menajerei noastre. Ea e cea de la care ar fi plecat boala. Nu a ştiut, nu a realizat în timp util că a luat boala, la rândul ei, iar când a făcut, era prea târziu, fiindcă în cazul mamei s-a impus foarte repede spitalizarea, dată fiind şi vârsta. În a treia zi de boală a scăzut saturația la 90%”, au fost informațiile familiei.

S-a stins din viață la nici 24 de ore după ce același virus l-a luat și pe Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieşteanu a murit vineri dimineaţă, la vârsta de 70 de ani. Din nefericire, infecţia cu virusul ucigaș, asociată cu alte probleme medicale de care suferea, i-au fost fatale artistului. Anunțul morții lui Nelu Ploieșteanu a fost făcut de Mara Bănică, cea care a dezvăluit și faptul că artistul era internat în stare gravă în spital.

„Speram să nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu şi să-ti Odihnească sufletul în Rai!”, a scris Mara Bănică pe pagina personală de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...