Gabi Firea n-a mai putut răbda și a lansat acuzații către Simona Gherghe. O acuză de trădare după alegerile parlamentare (Exclusiv)

Stan Filon 15.12.2020, 20:53
Gabi Firea n-a mai putut răbda și a lansat acuzații către Simona Gherghe. O acuză de trădare după alegerile parlamentare (Exclusiv)

Gabi Firea a lansat acuzații către Simona Gherghe. Este război deschis între Gabriela Firea și Simona Gherghe. Cele două erau prietene de nedespărțit, dar politica le-a separat. Fostul primar general se simte trădat de buna sa prietenă și chiar domnișoară de onoare la nunta ei. Dar cum s-a ajuns aici?

Gabriela Firea, la cuțite cu buna sa prietenă Simona Gherghe

Ei bine, Gabriela Firea a aflat cu stupoare în urmă cu câteva luni că șeful de campanie al contracandidatului său, Nicușor Dan, este nimeni altul decât soțul bunei sale prietene, Simona Gherghe. Răzvan Săndulescu i-a făcut campanie lui Nicușor Dan și se pare că a avut informații intime despre Gabriela Firea, pe care nu s-a sfiit să le folosească.

Cel puțin așa susține Gabriela Firea, care a scos-o definitiv de la inima ei pe Simona Gherghe. Cele două erau prietene la cataramă, încă de când lucrau împreună la Antena 1. Prietenia celor două a continuat și după ce Gabriela Firea s-a retras din televiziune și a intrat în politică.

Gabriela Firea, la cutite cu buna sa prietena Simona Gherghe
Gabriela Firea, la cutite cu buna sa prietena Simona Gherghe

”Te-ai folosit de informații personale din viața mea”

Într-un final, politica le-a separat pe cele două, Gabriela Firea simțindu-se trădată ”în cel mai urât mod posibil”. Nici nu vrea să mai audă de Simona Gherghe la a cărei nuntă a dansat împreună cu soțul ei, Florentin Pandele. Și Simona Gherghe a fost la nunta Gabrielei Firea, ba chiar i-a fost domnișoară de onoare.

Politica însă se pare că nu are nimic de-a face cu onoarea. ”Te-ai folosit de informații personale din viața mea, pe care le știai în calitate de prietenă intimă, pentru a le da soțului tău. Pe care le-a folosit mai apoi pentru a mă denigra. Am fost trădată în cel mai urât mod”, i-ar fi reproșat Gabriela celei care i-a fost ca o soră, Simona Gherghe. Iar acum trei luni,  fostul primar general al Bucureştilor a făcut și o declarație publică: ”Da, cel care e șeful campaniei lui Nicușor Dan este soțul Simonei Gherghe, fosta mea domnișoară de onoare de la nunta cu Florentin Pandele. A spus lucruri neadevărate despre Monica Capatos, soția lui Dan Capatos. Ea este prietenă și a Simonei Gherghe, nu doar a mea. Ei știu și cine sunt nașii și cine ne sunt prietenii”, i-a reproșat Gabriela Firea fostei sale prietene.

După ce am aflat informațiile legate de acest scandal, am obținut un punct de vedere și de la soțul Simonei Gherghe, care a făcut următoarele declarații: ”Acesta este un subiect fără interes pentru mine şi nu am niciun comentariu de făcut!‘‘, ne-a declarat Răzvan Săndulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...