Ioniță de la Clejani vrea ajutor de la stat pentru Fulgy. “Se duce la pușcărie”

Nicu Stan 09.06.2021, 17:25
Ioniță de la Clejani vrea ajutor de la stat pentru Fulgy. “Se duce la pușcărie”

Ioniță de la Clejani vrea ajutor de la stat pentru Fulgy. “Se duce la pușcărie”. Cântărețul crede că fiul său nu era pregătit pentru anturajul din București.

Ionița de la Clejani cere ajutorul statului pentru a-l întoarce pe Fulgy de pe drumul pe care a apucat-o

Ioniță de la Clejani vrea ajutor de la stat pentru Fulgy. Ioniță de la Clejani a făcut declarații noi cu privire la situația în care se află Fulgy, fiul său, după scandalul cu substanțele interzise și acuzațiile pe care le-a aruncat la adresa mai multor persoane publice.

Astfel, Ioniță de la Clejani crede că Fulgy nu era pregătit pentru anturajul din București și că a fost expus greșelii ca orice alt copil.

Ionita si Viorica de la Clejani, alaturi de talentatii lor copii
Ionita si Viorica de la Clejani, alaturi de talentatii lor copii

Ioniță de la Clejani este alături de copilul lui

De asemenea, artistul de la Clejani nu își va condamna băiatul pentru comportamentul greșit, ci va încerca să îl salveze și să-l reântoarcă de pe drumul greșit pe care a apucat-o.

”Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. S-a gândit cineva vreodată că acesti copii sunt vulnerabili? Copiii ăștia au fost ținuți de mine în niște restricții normale. Mi se pare normal să se ducă la școală, mi se pare normal să studieze mult. Sun copii buni, sunt copii talentați.

Flugy, o victimă a anturajului

Nu sunt pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului.

Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București”, a spus Ioniță de la Clejani, în cadrul unei emisiuni TV.

Viorica de la Clejani nu mai doarme de două săptămâni de grija lui Flugy

Ioniță de la Clejani spune că așteaptă ajutorul autorităților, pentru că Fulgy este major și poate răspunde pentru faptele lui. Pe de altă parte, Viorica de la Clejani trece și ea prin clipe grele pentru că stă cu gândul numai Fulgy.

”Eu l-am crescut foarte frumos. Păcat că el a găsit în relațiile lui amoroase tot felul de vicii, toate fetele cu care a fost fumează de nu se mai poate. Nu am știut să le explicăm cum este la București. Am o săptămână-două de când nu dorm. Dar sunt mama lui, știu ce am crescut la ușa casei. A greșit, se duce la pușcărie. E un copil mai rebel”, a mărturisit Viorica de la Clejani.