Fuego a dat cărțile pe față despre legătura cu Teo Trandafir. Ce relație au avut cei doi la începutul carierei. „Ea este prima”

Stan Filon 16.09.2022, 14:23
Fuego a dat cărțile pe față despre legătura cu Teo Trandafir. Ce relație au avut cei doi la începutul carierei. „Ea este prima”

Fuego a dat cărțile pe față despre legătura cu Teo Trandafir. Îndrăgitul cântăreț și-a lansat cartea autobiografică chiar de ziua lui, pe data de 23 august, în care vorbește despre lucruri neștiute de nimeni, până acum. Artistul vorbește despre relația specială pe care o are cu părinții săi, dar despre cei care l-au ajutat la început de carieră, cărora le rămâne mereu recunoscător. Unul dintre acești oameni este Teo Trandafir.

Fuego a dat cărțile pe față despre legătura cu Teo Trandafir

Fuego, pe numele său Paul Surugiu, este o vedetă foarte cunoscută în România. Are mii și mii de fani, care îl apreciază și îi ascultă melodiile. Artistul are multe povești frumoase, iar pe multe dintre acestea le-a scris în cartea sa autobiografică „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții”, care a apărut chiar de ziua sa, pe 23 august.

Cântărețul vorbește despre copilăria sa și despre relația specială pe care o are cu părinții săi. Este recunoscător pentru educația pe care a primit-o de la aceștia și chiar amintește de sfaturile pe care le-a primit de la mama sa, pe care le respectă și în ziua de astăzi.

Fuego a dat cartile pe fata despre legatura cu Teo Trandafir
Fuego a dat cartile pe fata despre legatura cu Teo Trandafir

A publicat cartea autobiografică chiar de ziua lui, pe 23 august

„E o carte care pornește din copilăria mea, cu gândurile mele adunate, despre mama, despre tata, pe care eu îi iubesc.(…) Despre mama care mi-a spus de fiecare dată să nu uiți niciodată să spui ”Mulțumesc”, să nu uiți niciodată să dai ”Bună ziua”, ”La revedere”, să ai cei șapte ani de acasă, să fii modest, să fii cu capul plecat, să nu te crezi niciodată o vedetă, să nu ai fițe de vedetă. Eu nu pot să uit aceste sfaturi pe care mi le-a dat mama. Am 30 de ani de activitatea profesională și când ies pe ușă îmi pun zâmbetul pe buze oricât aș fi de trist”, a spus Fuego.

Ei bine, Fuego amintește și despre cei care i-au dat o mână de ajutor la începutul carierei sale. Sunt prieteni adevărați, care i-au rămas alături și după 30 de ani de carieră. Unul dintre aceștia este celebra Teo Trandafir. Cântărețul și vedeta de la Kanal D sunt prieteni buni, iar Fuego nu va uita niciodată de ajutorul acordat de Teo.

„Teo Trandafir, despre care scriu în carte. Teo e prietena mea de peste 20 de ani, o cunosc de când făcea primele emisiuni de televiziune și ea este prima care mi-a dat un imbold, să zic, în cariera profesională, îți dai seama, ne cunoaștem de atâta timp”, a spus Fuego.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...