Cum arăta Fuego în tinerețe. Avea un stil diferit, nimeni nu l-ar mai recunoaște

Andra Daoud 14.09.2022, 23:09

Fuego și-a conturat un stil muzical de-a lungul anilor, iar oamenii îl asociază mai degrabă cu muzica sensibilă și cu melodiile de Crăciun. Cântărețul avea însă un cu totul alt stil în tinerețe, iar fanii lui din prezent aproape că nu l-ar recunoaște dacă l-ar vedea în imaginile de atunci. Fuego aborda atunci un stil pop-rock modern și avea ținute cu totul diferite față de prezent.

Imagini inedite cu Fuego din tinerețe

Paul Surugiu, cunoscut publicului larg drept Fuego, are o carieră de 30 de ani și este cunoscut pentru melodiile sensibile pe care le cântă. În ceea ce privește vestimentația, Fuego are un stil elegant, atât pe scenă, cât și la emisiuni sau în viața de zi cu zi, însă nu a fost dintotdeauna așa.

Fuego a publicat, la un moment dat, pe Facebook, imagini de când era în liceu. În fotografiile surprinse la începutul anilor ’90, artistul avea mai degrabă apariții pop-rock, însă cocheta de atunci cu muzica.

„E tare frumos să privești înapoi, fără nostalgie și să vezi că vremea n-a trecut fără rost! Mie îmi place să-mi aduc aminte și chiar dacă nu trăiesc din amintiri, ele fac parte din întregul meu! N-aș putea șterge cu buretele perioade, mai bune sau mai puțin bune!

Sunt cum sunt azi datorită fiecărei lecții pe care am învățat-o, fiecărui om care m-a ajutat sau m-a dezamăgit! În fine, iată mai jos câteva ipostaze cu mine de la începutul anilor 90. Eram la liceu, cântam în zona Ardealului mai mult și abordam un alt gen, un pop-rock mai modern, încercând cumva să-mi găsesc drumul.”, a scris la un moment dat Fuego pe Facebook, în dreptul imaginilor cu el din liceu.

Cum arata Fuego in tinerete. Avea un stil diferit, nimeni nu l-ar mai recunoaste
Fotografie cu Fuego din liceu

Fuego îmbină muzica și pictura

Deși majoritatea oamenilor îl știu pentru muzică, Fuego mai are un talent pe care l-a descoperit relativ recent: pictura. Artistul are numeroase tablouri pictate și a deschis chiar și o expoziție unde fanii săi le pot admira. Într-un interviu pentru impact.ro, Fuego a dezvăluit ce îl inspiră atunci când pune pensula pe pânză.

„Majoritatea tablourilor mele sunt florale. Pictez flori și uneori case, în viziunea mea, așa cum le văd eu. Nu am o muză și totul depinde de starea pe care o am în momentul respectiv. Pictez pentru că acolo, pe pânză, mă simt totalmente liber. Fac ce vreau, cum vreau, îmi pun ordine în sentimente și le las să vorbească în forme și în nuanțele potrivite.

Consider că viața, în general, e prea scurtă că eu să-i irosesc timpul în van, pe lucruri neimportante. Așa că îmi doresc ca perioada mea liberă să fie folosită pe deplin. Și o investesc, inteligent spun eu, în pictură. Nu sunt pictor, nu sunt un om foarte talentat și nu spun asta din modestie. Fac lucruri frumoase, dar nu mă pot numi cu adevărat pictor.

Eu sunt artistul pasionat care și-a creat un univers propriu, în care se regăsește. Tablourile mele sunt sensibile și descriu flori. Nu sunt explicite, sunt așa cum le interpretez eu și le dau de fiecare dată un titlu poetic, o idee care să contureze ce-am simțit.”, a declarat Paul Surugiu.

 

Urmăriți Impact.ro și pe