Frații Dedeman dau lovitura anului! Ce mutare bombă pregătesc milionarii

Marian Cărăvan / 21.10.2020, 14:08
Frații Dedeman dau lovitura anului! Ce mutare bombă pregătesc milionarii

Oamenii de afaceri Dragoș și Adrian Pavăl, deținători ai lanțului de magazine Dedeman, sunt cunoscuți pentru susținerea sportului românesc. Acum, frații Dedeman pregătesc o mutare bombă. Sunt negocieri intense, iar milionarii ar putea intra într-un proiect sportiv de amploare.

Mutarea bombă pregătită de frații Dedeman

Pentru frații Dragoș și Adrian Pavăl nu reprezintă o noutate implicarea în sportul românesc. La cel mai înalt nivel. S-au asociat cu nume sonore din sportul românesc, precum Simona Halep sau Cristina Neagu, sunt parteneri ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român și dețin și o echipă de handbal. Acum s-ar putea implica într-un proiect sportiv de amploare. Cei doi oameni de afaceri sunt la masa negocierilor cu reprezentanții unui club de tradiție din România. Am putea asista în curând la o lovitură de proporții.

CSA Steaua este brandul care ar putea fi susținut în următorii ani de Dedeman. Mai ales că echipa de fotbal, a „gladiatorilor” lui Daniel Oprița, este pe val în Liga 3 și există premisele unei promovări în eșalonul secund. Iar de acolo se pot deschide porțile către prima scenă a fotbalului românesc. Pentru asta, reprezentanții CSA Steaua își fac lecțiile din timp, să fie pregătiți din toate punctele de vedere. Gruparea din Ghencea negociază vânzarea de acțiuni. Steliștii vor să fie eligibili pentru promovarea în Liga 1, iar pentru asta echipa de fotbal nu trebuie să fie de drept public, cum este în prezent. Soluția este finanțarea din surse private, așa că CSA Steaua se află în negocieri cu frații Dedeman, potrivit Telekom Sport.

Frații Dedeman dau lovitura anului! CSA Steaua ar putea fi susținută de un brand puternic
Frații Dedeman dau lovitura anului! CSA Steaua ar putea fi susținută de un brand puternic

CSA Steaua, lider în Liga 3

Nou-promovată în eșalonul terț, după mai multe încercări nereușite, CSA Steaua este la acest moment lider în Seria a 4-a din Liga 3. Roș-albaștrii au punctaj maxim, 15 puncte din cinci meciuri, 16 goluri marcate și doar patru primite. Elevii lui Daniel Oprița au și un meci mai puțin disputat, cel cu FC Voluntari 2, din etapa a cincea, amânat din cauza cazurilor de COVID-19 de la formația din Ghencea. Este clar că intenția steliștilor este de a promova la capătul acestui sezon. Militarii s-ar putea lovi însă de opoziția celor de FCSB 2, echipă aflată momentan pe poziția secundă în clasament.

CSA Steaua va beneficia în scurt timp de o adevărată bijuterie, noua arenă din Ghencea urmând să fie dată în folosință. Frații Dragoș și Adrian Pavăl, care tocmai au deschis un magazin Dedeman în apropierea stadionului Steaua, vor să investească și în noua arenă fabuloasă din Ghencea. Și nu doar acolo, ci și în clădirile aflate în zona respectivă. O asociere cu CSA Steaua ar putea fi soluția pentru ca echipa de fotbal să poată ajunge pe prima scenă fotbalistică a țării și să se prezinte onorabil, pe măsura greutății brandului.

Frații Dedeman nu s-ar afla pentru prima oară pe punctul de a investi în fotbal. Dedeman a negociat în trecut și cu Gheorghe Hagi preluarea unui pachet majoritar al clubului Viitorul, chiar mutarea Academiei în Bacău. Totul a picat după ce „Regele” a pus o condiție care nu a fost pe placul fraților Pavăl. Deși n-ar mai fi fost acționar majoritar, Hagi ar fi dorit ca tot el să conducă și să aibă ultima decizie în activitatea clubului.

Dacă nu s-a concretizat asocierea cu gruparea lui Gheorghe Hagi, am putea asista în scurt timp la o adevărată lovitură de imagine. Anul trecut, Dedeman a înregistrat o cifră de afaceri de peste 8,3 miliarde de lei, informează Ziarul Financiar, având o creștere de 15% față de 2018.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI