Anunț important de la Dedeman. Toți clienții se vor bucura să audă asta

Stan Filon 21.09.2020, 16:47
Anunț important de la Dedeman. Toți clienții se vor bucura să audă asta

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, a făcut un anunț foarte important! Compania inaugurează miercuri, 23 septembrie 2020, magazinul din Călăraşi.

Se inaugurează magazinul Dedeman din Călărași

Investiţia Dedeman, sprijinită de Primăria Municipiului Călăraşi pe tot parcursul perioadei de autorizare, va fi ianugurată peste 2 zile.

Dedeman a amenajat în Călărași şi un sens giratoriu la intersecţia Şoselei de Rocadă cu Prel. Bucureşti, proiectul acesta armonizându-se cu proiectul de modernizare a străzii Bucureşti, pentru care autorităţile locale au obţinut finanţare europeană prin Programul Operaţional Regional de aproape 11 milioane de euro.

Se inaugureaza magazinul Dedeman din Calarasi
Se inaugureaza magazinul Dedeman din Calarasi

Dedeman, cel mai mare brand dezvoltat de antreprenori români

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, a inaugurat pe 6 martie 2020, magazinul din Slobozia, ajungând astfel la o reţea de 51 de magazine.

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, sunt cei care au dezvoltat cel mai mare business al unor antreprenori români. Compania lor a atins afaceri de 7,2 miliarde lei și au depășit 1 miliard de lei ca profit net, crescând și numărul total de angajați la 10.413 persoane.

În 2017, afacerile Dedeman, cu 9.818 angajați, se cifraseră la 6,3 miliarde lei, cu un profit net de 889,1 milioane lei. Datele raportate acum la Ministerul Finanțelor pentru anul 2018 indică venituri totale de 7,3 miliarde lei și cheltuieli de 6,2 miliarde lei.

Recent, cei doi frați au semnat o majorare substanțială a capitalului Dedeman, în echivalent a aproape 130 milioane euro, din profitul nerepartizat în anii anteriori. În urma acestei operațiuni, capitalul Dedeman a urcat de la 1,25 miliarde lei la 1,85 miliarde lei.

Cei doi antreprenori au reușit să facă din Dedeman cea mai mare companie antreprenorială din țară, cu o cifră de afaceri de aproape 1,4 miliarde de euro pe an, iar acum își diversifică investițiile în sectorul imobiliar (achiziția The Bridge), construcții (Cemacon) și, mai nou, în industrie (Alro).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI