Fotografia cu Simona Halep care face înconjurul lumii. Momentul în care ar fi ajuns substanța interzisă în corpul ei. Imediat după a picat testul de dopaj

Stan Filon 29.10.2022, 16:46
Fotografia cu Simona Halep care face înconjurul lumii. Momentul în care ar fi ajuns substanța interzisă în corpul ei. Imediat după a picat testul de dopaj

O fotografie cu Simona Halep face înconjurul lumii! Se pare că este momentul când sportiva consumă substanța interzisă în sport, fără să aibă nici cea mai mică ideea de ceea ce face! Sportiva râde și glumește cu antrenorul său chiar înainte de a fi testată anti-doping.

Fotografia cu Simona Halep care face înconjurul lumii

O imagine cu Simona Halep face înconjurul lumii, iar mulți spun că este chiar momentul cân fostul număr 1 mondial în tenis consumă o băutură în care este posibil să se fi aflat și substanța interzisă la care imediat după aceea a fost testată pozitiv. Totul a avut loc în timpul ultimului antrenament făcut de Simona Halep înaintea primul meci de la US Open. Sportiva pare foarte relaxată și râde alături de antrenorul său, Patrick Mouratoglou. Sportiva nici nu știa ce urmează să i se întâmple.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou apar râzând copios, în timp ce belgianca Alison Van Uytvanck, partenera sa de antrenament, părea foarte abătută, pe scaunul ei. Aceasta a fost ultima sesiune de antrenament efectuată de Simona Halep înaintea meciului pierdut în fața Dariei Snigur.

Fotografia cu Simona Halep care face inconjurul lumii
Fotografia cu Simona Halep care face inconjurul lumii

Halep împarte sticlele cu staff-ul său

Martorii prezenți la fața locului speculează că românca a ingerat roxadustat chiar în timpul antrenamentului respectiv, din cauză că membrii staff-ului ar fi încurcat sticlele cu băuturi hidratante. Acum, fanii săi au făcut un apel la organizatorii americani să pună la dispoziția anchetatorilor înregistrarea integrală a antrenamentului. Din imagini se vede cum Simona Halep, Patrick Mouratoglou și ceilalți membri ai staff-ului beau din aceleași sticle.

„Vă rugăm să verificați materialul difuzat înainte de US Open! Simona Halep a fost văzută împărțind aceleași sticle cu membrii echipei sale, în timpul antrenamentului cu Alison Van Uytvanck”, a spus un utilizator de Twitter, speculând faptul că sportiva ar fi fost contaminată chiar de către membrii staff-ului.

Sportiva din România, urmărită în permanență

Organizatorii au spus că românca a fost urmărită în permanență după meciul cu Daria Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6 în primul tur, pentru a fi testată. Tenismenul Chris Eubanks a vorbit despre testele care se fac la US Open.

„Testele anti-doping sunt puțin diferite la turneele de Grand Slam! La US Open, după meciul pe care l-a pierdut, un agent a fost acolo și a urmărit-o după meci! Nu te lasă nicio clipă singur din momentul în care ieși de pe teren și se ține după tine până le dai proba. Vine cu tine până în cameră, iar după ce îți recoltează proba te lasă în pace. Sunt două probe diferite, le testează pe ambele și așa s-a întâmplat și în cazul Simonei Halep. Au testat atât proba A, cât și proba B. Cam așa merg lucrurile la US Open. Va fi interesant să vedem cum va decurge această investigație în următoarele săptămâni”, a spus Eubanks la Tennis Channel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...