VIDEO

Simona Halep „mănâncă” mingea pe terenul de tenis. Au apărut imagini de la primul antrenament condus de Patrick Mouratoglou

Sorin Barbu 08.04.2022, 16:26
Simona Halep „mănâncă” mingea pe terenul de tenis. Au apărut imagini de la primul antrenament condus de Patrick Mouratoglou

Simona Halep a scăpat de accidentarea de la coapsă și trage tare la antrenamente, alături de Patrick Mouratoglou. Colaborarea dintre cei doi a început acum două zile, iar sportiva din România îi va plăti tehnicianului francez 20.000 de euro pentru fiecare săptămână în care vor lucra.

Simona Halep, primul antrenament cu Patrick Mouratoglou

Simona Halep este complet refăcută după accidentarea suferită la Indian Wells. În semifinala cu Iga Swiatek a apărut un bandaj pe coapsă, iar medicii i-au spus că este vorba de o ruptură musculară, așa că a fost nevoită să ia o pauză. Recuperarea și-a făcut-o la Academia lui Patrick Mouratoglou și le-a transmis fanilor că se simte bine. Acum două zile, antrenorul care a ajutat-o pe Serena Williams să câștige zece turnee de Grand Slam a făcut un anunț supriză.

„De astăzi, încep un nou capitol în cariera mea: sunt de acum antrenor full-time al Simonei Halep. În ultimele opt luni, am realizat cât de mult mi-a lipsit să antrenez. E pasiunea vieții mele și încă simt că am multe de oferit. Simona a venit la Academia Mouratoglou înainte de Indian Wells pentru a se pregăti. Am urmărit câteva dintre sesiunile ei de pregătire, am urmărit-o cum s-a antrenat.

La sfârșitul săptămânii, ea m-a întrebat dacă o pot antrena. Am tot respectul pentru ea, dar nu se punea problema la momentul respectiv. Câteva săptămâni mai târziu, am avut o conversație cu Serena și ușa s-a deschis pentru mine, cel puțin pe termen scurt, să lucrez cu altcineva. Vă voi ține la curent cu ceea ce urmează”, a transmis Patrick Mouratoglou, pe Twitter.

Anunțul făcut de Serena Williams după ce Simona Halep i-a luat antrenorul. „Credeam că știi”

Simona Halep a început deja antrenamentele cu noul antrenor, iar câteva imagini de la această ședință de pregătire au ajuns pe rețele sociale, grație unui puști care activează la această academie de tenis. Din filmare se vede că sportiva din Constanța „mănâncă mingea” și lovește cu sete și hotărâre, semn că își dorește să revină foarte puternică pe terenul de tenis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jacques Rupe (@jacquesplaystennis)

Simona Halep s-a înscris la turneul de la Madrid, care va începe pe 28 aprilie.

Urmăriți Impact.ro și pe