Fotografia cu care Gabriela Cristea și-a înfuriat fanii. În ce ipostază a fost surprinsă prezentatoarea. „Nu știu cum nu vă este jenă”. Foto

Anca Manolica 20.10.2022, 11:43

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV din România. Cu toate acestea, nu de puține ori a intrat în vizorul fanilor din cauza postărilor sale din mediul online. Aceștia o critică pentru faptul că își editează prea mult fotografiile de pe rețelele sociale. Iată care este cea mai nouă „ispravă” a vedetei de la Antena Stars.

Gabriela Cristea, ținta unui nou val de critici pe internet

Fără doar și poate, Gabriela Cristea se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi. Chiar dacă are foarte mulți fani în mediul online, există și urmăritori care o critică. Nu de puține ori, soția lui Tavi Clonda a fost ținta unor acuzații dure în mediul online, internauții taxând-o adesea din cauza faptului că își editează mult prea vizibil pozele.

Așa s-a întâmplat și de această dată, când vedeta este acuzată că a folosit prea mult programul de editare a pozelor. Mai exact, fanii sunt de părere că există mari diferențe între aparițiile din mediul online și cele de la TV. Urmăritorii Gabrielei Cristea au semnalat faptul că în fotografii este mult mai slabă decât în viața reală, fiind criticată aspru pentru acest lucru.

Fotografia cu care și-a înfuriat fanii

Zilele acestea, moderatoarea emisiunii Mireasa: Capriciile Iubirii de la Antena Stars a postat o fotografie pe Instagram, din fața unui salon de tratamente faciale și corporale, în descrierea căreia spune că și-a luat puțin timp pentru a se ocupa de corpul ei „dezorganizat” pentru a reuși să se simtă din nou în armonie cu ea.

Gabriela Cristea / foto: Instagram
Gabriela Cristea / foto: Instagram

Chiar dacă postarea a strâns mii de aprecieri, se pare că unii dintre fanii vedetei au fost destul de atenți la detalii și nu au privit cu ochi buni faptul că prezentatoarea TV și-a editat fotografia. În comentarii, mai mulți au semnalat faptul că a folosit filtre și a modificat poza, atât la față, cât și la corp, având o talie subțiată vizibil. „Fața ta nu are nimic de-a face cu fața ta reală”, a semnalat un internaut.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gabriela Cristea a dus mereu o luptă grea cu kilogramele în plus și, chiar dacă a ținut diete și a apelat la tot felul de trucuri, nu a mai ajuns niciodată să mai aibă din nou 50 de kilograme.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...