Gabriela Cristea, în vizorul fanilor. Prezentatoarea este acuzată că îşi modifică prea mult pozele. Foto

Ana Anitoiu 08.07.2021, 20:33

Gabriela Cristea a intrat în vizorul fanilor pentru că își modifică prea mult pozele. Prezentatoarea de televiziune a făcut recent o gafă, iar internauții nu au iertat-o și au taxat-o imediat cu numeroase comentarii critice.

Ce gafă a făcut Gabriela Cristea

Vedeta a intenționat să publice câteva fotografii frumoase dintr-o escapadă romantică în natură pe care a făcut-o alături de soțul ei, Tavi Clonda. Însă, Gabriela Cristea a editat imaginile atât de mult încât o sticlă de șampanie din poze a fost deformată.

”Fetele sunt la grădiniță, iar noi am avut un răgaz doar pentru noi doi. Am încărcat câteva bunătăți într-un coș și ne-am urcat în mașină către o destinație… necunoscută. Ne-am oprit pe malul unui lac (să nu mă întrebați care, că habar nu am), ne-am așezat pătură de picnic la umbră mașinii și am scos tot romantismul din noi. Care sunt gesturile romantice pe care le-ați făcut de curând?”, a scris Gabriela Cristea în descrierea fotografiilor. Deschideți galeria foto de mai sus!

Gabriela Cristea, in vizorul fanilor. Prezentatoarea este acuzata ca isi modifica prea mult pozele
Gabriela Cristea

Cum a fost taxată Gabriela Cristea pe internet

Gafa Gabrielei Cristea n-a fost trecută cu vederea de unii internauți, în timp ce alții au publicat doar comentarii prin care i-au admirat frumusețea și ținuta pe care a purtat-o în fotografiile editate.

”Când ai modificat silueta, ai îndoit sticla!”, ”De la căldură cred că s-a îndoit sticla”, ”Sticlei nu-i trebuie Photoshop”, ”Mințiți poporul, ca de obicei…”, ”Mai uitați-vă la poze înainte să le postați. Acum, fără hate, dar nu vezi cât ești de deformată? Totuși vă vreți influenceri și vedete…”, ”Ce bine își lucrează pozele s-o arate silfidă, că-n realitate umple ecranul” și ”Cam strâmbă sticla de șampanie, nu vreau să par răutăcioasă, dar nu mai apăreți deloc naturale pe site-uri sociale… Păcat”, au scris mai multe persoane pe contul ei de Instagram.

Gabriela Cristea, certată pe internet

Aceste critici la adresa Gabrielei Cristea vin după ce în urmă cu două luni vedeta a atras alte comentarii negative pe contul ei de Instagram. Atunci, prezentatoarea a fost criticată pentru pedichiura diferită față de manichiură, dar și pentru locul în care s-a fotografiat pentru a promova un site pe care se vând treninguri.

”Vai, vai, ce pedichiură, marea vedetă și unghiile praf! Rușineeee!”, ”Oja diferită. Urât. Picioare mari, cu degetele cât alea de la mâini. Urâte. Astea se văd primele. Treningul e trening”, ”Păi, da, mâinile perfecte și la picioare ce făcuși?” și ”Data viitoare, încearcă să nu expui și peretele din stânga ta… se vede murdar unde se termină mocheta…”, au fost câteva dintre comentariile internauților pentru Gabriela Cristea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...