Alexia Eram intră în războiul dintre Alex Velea și Mario Fresh. Replică acidă pentru fostul “socru”

Mirabela Vasile 07.10.2020, 13:24
Alexia Eram intră în războiul dintre Alex Velea și Mario Fresh. Replică acidă pentru fostul “socru”

Alexia Eram intră în războiul dintre Alex Velea și Mario Fresh. Alexia Eram vine cu un gest cel puțin surprinzător la adresa Antoniei și a lui Alex Velea. După scandalul care a izbucnit între iubitul ei și familia lui Velea, vedeta a decis să facă un lucru sfidător la adresa celor doi. Aceasta a cântat și a dansat pe piesa lui Alex Velea la ziua de naștere a lui Lino Golden.

Alexia Eram intră în războiul dintre Alex Velea și Mario Fresh. Ce s-a petrecut la ziua de naștere a lui Lino Golden

Scandalul între Alex Velea și ”fiii lui adoptivi” a luat amploare. Vin acuzații din toate părțile și toți cei implicați își aruncă vorbe grele.

De ziua de naștere a lui Lino Golden, Antonia și Velea au postat câteva mesaje. Aceștia au dat de înțeles că sunt extrem de dezamăgiți de cel pe care până ieri îl credeau „fiul” lor. Lino Golden a făcut pace cu unul dintre cei mai mari dușmani ai lui Velea – Abi Talent. Asta l-a înfuriat complet pe cântăreț, care a rupt legătura rapid cu fiul lui adoptiv.

Alexia Eram reacționează surprinzător, printr-un gest sfidător la adresa Antoniei și a lui Alex Velea. Iubita lui Mario Fresh a dansat și a cântat pe piesa lui Alex Velea la ziua de naștere a lui Lino Golden. Potrivit afirmațiilor făcute de Abi, Antonia nu ar suporta-o pe Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh și chiar i-ar fi cerut lui Velea să-i transmită prietenului său să nu o mai aducă la studio pe fiica Andreei Esca.

Mesajul transmis de Alex Velea lui Lino Golden, de ziua sa
Mesajul transmis de Alex Velea lui Lino Golden, de ziua sa

Ce mesaj i-a transmis Alex Vela lui Lino Golden de ziua sa

„Nu mai încercați să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat).

În schimb, tu ți-ai băgat frații la „înaintare” după ce i-ai „îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care aveai DOAR TU probleme.

Te-ai înjurat de morți, de familii, cu acest boschet de preerie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău…

Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa…

De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Ig.

La mulți ani Șerpișorule! Aaa, și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe.”, a scris Alex Velea într-un story pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI