FOTO EXCLUSIV. Oana Lis nu s-a mai putut abţine. Cum a fost surprinsă vedeta la o terasă de fiţe din Capitală

Ana Anitoiu, Alexandru Teodorescu 09.02.2021, 12:16

Oana Lis nu s-a mai putut abţine, deși a anunțat de curând că a început o dietă. Fotoreporterii impact.ro au surprins-o la o terasă de fiţe din Capitală. Acolo, soția lui Viorel Lis s-a bucurat de un răsfăț potrivit pentru o zi de iarnă. Iată cum a fost fotografiată.

Cum a fost surprinsă Oana Lis la o terasă de fiţe din Capitală

Din imaginile surprinse de fotoreporterii impact.ro se observă că Oana Lis nu se poate abţine de la dulciuri. În ciuda frigului de afară, vedeta a mers la o terasă de fiţe din Floreasca, unde a băut un ceai și a înfulecat niște biscuiți.

Îmbrăcată cu o haină neagră și purtând pe cap o căciulă pufoasă, tot neagră, Oana Lis și-a dat jos masca de protecție doar când a mâncat și a băut. În rest, ea a avut grijă să se protejeze împotriva coronavirusului.

FOTO EXCLUSIV. Oana Lis nu s-a mai putut abtine. Cum a fost surprinsa vedeta la o terasa de fite din Capitala
Oana Lis, la o terasa de fite din Capitala

Oana Lis și-a făcut poftă singură

Vedeta a înregistrat un mare succes pe Tik Tok, fără să intenționeze acest lucru. Vedeta a povestit că în urmă cu ceva timp s-a filmat pregătind un sandviș imens, cu parizer și unt. Clipul a ajuns apoi viral pe internet. Soția lui Viorel Lis le-a cerut iertare persoanelor aflate la dietă și a recunoscut că și ei i s-a făcut poftă atunci când a văzut acele imagini, ceea ce nu a ajutat deloc, deoarece a început să țină din nou regim.

”Mi-a făcut poftă și mie filmulețul, chiar sunt la dietă și este destul de chinuitor. Așa că-mi pare rău pentru cei care au văzut filmulețul și erau la dietă. Cine are vârsta mea știe când apăruseră fabricile de pâine turcească, aveau așa niște zimți pe dedesubt și bine, mâncam parizer cu unt, era un deliciu. Ce creveți, ce homari?!”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Oana Lis și-a îndeplinit o dorință: ”În sfârșit, sunt și eu cineva”

Soția lui Viorel Lis a demonstrat că niciodată nu este prea târziu să îți îndeplinești un vis. Chiar dacă cei mai mulți oameni fac un astfel de pas mult mai devreme, Oana Lis și-a obținut licența în psihologie recent și s-a declarat foarte fericită și mândră de ea însăși. Vedeta a precizat că a vrut să facă acest lucru ca să nu mai fie nevoie să plătească ședințe de terapie, în contextul în care în copilărie, după moartea mamei ei, tatăl ei i-a făcut viața un calvar.

”Am luat 8.80 la scris și 10 la oral! Sunt super fericită și mândra de mine. În sfârșit, sunt și eu cineva! Doamna psiholog Oana Lis! Încântată de cunoștință! Gata, puteți să mă felicitați. În timp ce eu dădeam licența, Viorel băga la păcănele”, a scris Oana Lis pe Facebook, imediat după reușită.

Ce vis are Oana Lis, la 41 de ani

De altfel, Oana Lis nu vede vârsta drept un impediment nici atunci când vine vorba să își îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe ale ei. Aceea de a deveni mamă. Vedeta a spus, la Antena Stars, că vrea să adopte un copil și că este dispusă să aloce timpul necesar ca să își vadă visul împlinit.

”Pentru mine nu este nicio problemă că durează. Mi se pare normal să dureze, pentru că nimic în viață care este frumos și minunat nu vine de pe o zi pe alta. Eu am făcut tot ce ține de mine și acum aștept să intervină destinul, Dumnezeu. Bineînțeles că am învățat să am și răbdare. Nu aveam înainte. Când ești tânăr nu ai răbdare în general. Dar eu am învățat să am și asta mă ajută”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe