Oana Lis are mare succes pe Tik Tok. Ce face soţia lui Viorel Lis pentru celebritate

Ioana Bucur 05.02.2021, 10:32
Oana Lis are mare succes pe Tik Tok. Ce face soţia lui Viorel Lis pentru celebritate

Imaginile ce au luat cu asalt telefoanele românilor. Oana Lis are mare succes pe Tik Tok. Ce face soția lui Viorel Lis pentru celebritate? În timp ce alții se chinuie de luni bune, pregătesc mini-scenarii, folosesc recuzită, în speranța că vor da lovitura pe platforma socială, blonda a ajuns „virală” fără să își dea seama. Oana le-a cerut iertare celor care au văzut înregistrările video.

Oana Lis are mare succes pe Tik Tok

Oana Lis este una dintre cele mai simpatice persoane publice din România. Soția lui Viorel Lis a trecut prin clipe cumplite în viață, mai ales în perioada copilăriei. Cu toate astea, este mereu cu zâmbetul pe buze, gustă de fiecare dată glumele, chiar și cele mai acide și nu se ferește de adevăr, indiferent de situație. Este autocritică, naturală și spontană. Poate tocmai de aceea a ajuns să facă senzație în mediul online. Oana Lis are mare succes pe Tik Tok! Blonda a povestit, la Antena Stars, cum a aflat că a ajuns virală pe platforma socială pe care, de fapt, nici n-o prea folosește.

Soția lui Viorel Lis a explicat că o înregistrare video mai veche cu ea face furori pe internet. Soția lui Viorel Lis s-a filmat în timp ce își pregătea un sandwich uriaș, cu parizer și unt. Blonda a recunoscut că, văzând acum imaginile, a fost tentată să își încalce regimul alimentar strict pe care îl urmează în prezent și a ținut să își ceară iertare celor care sunt la dietă și au dat peste imaginile cu ea de pe Tik Tok.

„Mi-a făcut poftă și mie filmulețul, chiar sunt la dietă și este destul de chinuitor. Așa că-mi pare rău pentru cei care au văzut filmulețul și erau la dietă. Cine are vârsta mea știe când apăruseră fabricile de pâine turcească, aveau așa niște zimți pe dedesubt și bine, mâncam parizer cu unt, era un deliciu. Ce creveți, ce homari?!”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Oana și Viorel Lis
Oana Lis, Viorel Lis

Viorel Lis este mare fan Tik Tok

Cine ar fi crezut că în familia Lis, cel mai mare fan Tik Tok este chiar fostul edil? Oana a dezvăluit că se bucură că a devenit faimoasă în mediul online, însă a mărturisit că nu prea folosește aplicația. De fapt, un fan înrăit este Viorel Lis, care îi trimite mereu soției sale filmulețe simpatice postate de utilizatorii din întreaga lume.

„Eu nu prea stau pe Tik Tok, sincer, Viorel e fan Tik Tok, îmi mai trimite și el filmulețe, mi se pare super tare că sunt pe Tik Tok, pe YouTube, deși eu nu am postat nimic, sunt chestii haioase pe care eu le-am filmat în trecut”, a mai adăugat Oana Lis.

S-a reinventat, la 40 de ani

Oana a dovedit că este o femeie ambițioasă. La 40 de ani, soția lui Viorel Lis și-a îndeplinit visul și și-a obținut diploma de licență, devenind, oficial, psiholog. O dorință ce s-a născut, de fapt, din traumele suferite în anii copilăriei. A rămas fără mamă, la o vârstă fragedă, iar tatăl, cel care ar fi trebuit să o protejeze și să încerce să îi ofere tot ce putea mai bun, i-a făcut viața un calvar.

„M-am gândit că de ce să mai plătesc ore la psiholog, mai bine sunt propriul meu psiholog. Am luat 8.80 la scris și 10 la oral! Sunt super fericită și mândra de mine. În sfârșit, sunt și eu cineva! Doamna psiholog Oana Lis! Încântată de cunoștință! Gata, puteți să mă felicitați”, a scris Oana la acel moment pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...