EXCLUSIV. Ce face, de fapt, Oana Lis după ce și-a luat diploma de psiholog. Cum a fost surprinsă soția lui Viorel Lis

Iancu Andreea 27.01.2021, 13:51

Oana Lis a uimit showbiz-ul românesc atunci când a decis să se înscrie la Facultatea de Psihologie, în urmă cu mai mult timp. Ambițioasă din fire, soția lui Viorel Lis a reușit acum un an de zile să promoveze examenul de licență și să se bucure de titulatura de psiholog. De când și-a luat diploma de psiholog, Oana Lis este surprinsă adesea într-un loc din București, pe care îl frecventează tot mai des.

Cum a fost surprinsă soția lui Viorel Lis în București

Soția lui Viorel Lis este tot mai des văzută cutreierând străzile din Capitală de una singură. Pentru că, din pricina vârstei, Viorel se numără printre persoanele cu risc ridicat să dezvolte o formă severă de Covid-19, Oana Lis evită să îl scoată în lume. Astfel, pentru a mai schimba decorul și a face puțină mișcare, soția fostului primar al Bucureștiului alege să meargă pe jos, în plimbare, până la locul său preferat dintr-o zonă celebră a orașului.

Recent, reporterii impact.ro au surprins-o pe Oana Lis ieșind cu mașina personală, de această dată, la o terasă din zona Floreasca. Cel mai probabil vremea bună a determinat-o pe soția lui Lis să se aventureze în „jungla” orașului la volanul autoturismului său marca VW Passat, care valorează aproximativ 20.000 de euro. Grăbită probabil să se relaxeze în compania unei băuturi calde, Oana a omis să își așeze corect masca de protecție, care îi atârna doar de o singură ureche.

Vedeta a fost surprinsă conducându-și bolidul de 20.000 de euro
Vedeta a fost surprinsă conducându-și bolidul de 20.000 de euro

Oana Lis se mândrește cu diploma de psiholog

În timp ce unii nu reușesc să termine o facultate nici la vârsta potrivită, Oana Lis demonstrează că la 40 de ani te poți reinventa. Soția lui Viorel și-a dorit de mult timp să devină psiholog și chiar să își deschidă un cabinet de consiliere. Totodată, traumele suferite în copilărie au îndemnat-o pe Oana să apuce pe această cale academică. După ce mama sa a murit pe când vedeta era micuță, tatăl, care a rămas să o crească, i-a făcut viața un calvar. Astfel, Oana a decis să îmbine utilul cu plăcutul și să se apuce de studiu. S-a înscris, a urmat cursurile timp de trei ani și la final a promovat examenul de licență, obținând diploma de psiholog.

M-am gândit că de ce să mai plătesc ore la psiholog, mai bine sunt propriul meu psiholog, a menționat soția fostului edil al Capitalei.

Oana Lis a absolvit Facultatea de Psihologie și are acum diplomă de psiholog
Oana Lis a absolvit Facultatea de Psihologie și are acum diplomă de psiholog

Și chiar s-a ținut de cuvânt, notele obținute la examenul final demonstrând că Oana Lis a stat cu burta pe carte. Blondina a reușit să obțină nota maximă la proba orală, în timp ce la examenul scris a reușit un onorabil 8.80. Totuși, diploma de psiholog nu reprezintă unica dovadă a studiilor Oanei Lis. Soția fostului edil al Bucureștiului a absolvit dincolo de specializările Psihologie și Psihoterapie integrativă, Facultatea de Limbi și Literaturi străine.

Am luat 8.80 la scris și 10 la oral! Sunt super fericită și mândra de mine. În sfârșit, sunt și eu cineva! Doamna psiholog Oana Lis! Încântată de cunoștință! Gata, puteți să mă felicitați. În timp ce eu dădeam licența, Viorel băga la păcănele, a scris Oana la acel moment pe Facebook.

Cum a reușit Oana să își cumpere un bolid de 20.000 de euro

Deși ambii sunt celebri, soții Lis nu au venituri exorbitante. Cei doi se întrețin din pensia lui Viorel, care nu este deloc una generoasă. Totuși, Oana Lis a ajuns să conducă de mai bine de jumătate de an o mașină scumpă, care valorează aproximativ 20.000 de euro. Chiar dacă s-a aflat în fruntea primăriei Capitalei, Viorel Lis nu are o pensie suficient de mare încât să își poată permite o astfel de investiție. El mărturisea în urmă cu mai mult timp că a rămas fără avere, având doar cei 3.700 de lei ca venit lunar.

Ce venituri lunare au soții Lis
Ce venituri lunare au soții Lis

Eu trăiesc cu o pensie de 3.700 de lei pe lună, împreună cu soția. Dacă spun cuiva, eu cred ca ar râde de mine. Am avut un apartament, pe care i l-am dat Oanei. Nu am decât o moștenire de la țară, asta-i toată averea mea, a spus Viorel Lis.

Și totuși, Oana a reușit să se bucure de o mașină, pe care și-a cumpărat-o singură. Vedeta a povestit că pandemia a ajutat-o să economisească bani, care nu s-au mai cheltuit pe diferite capricii. Stând atât de mult timp în casă, Oana Lis a strâns la ciorap o sumă impresionantă, cu care a reușit să își achiziționeze mașina mult visată.

A fost plictiseala mare lunile astea, dar cu magazinele, restaurantele închise…am reuşit să-mi iau şi eu maşină nouă şi să renunţ la căruţă!, scria Oana Lis pe o rețea socială.

Urmăriți Impact.ro și pe