FOTO EXCLUSIV. Iată ce face, de fapt, iubitul-șofer al lui Teo după ce o lasă pe vedetă la filmări. Imaginile spun totul

Stan Filon, Gabriel Peneș 05.02.2021, 13:12

Teo Trandafir iubește din nou! S-a aflat că are o relație amoroasă cu șoferul ei, iar acest lucru se vede cu ochiul liber că îi face bine. Zâmbește mai mult și are poftă de viață. În plus, a uitat toate clipele grele prin care a trecut, după cele două divorțuri prin care a trecut.

Ce face, de fapt, iubitul-șofer al lui Teo după ce o lasă pe vedetă la filmări

Vedeta de televiziune a vorbit despre bărbații din viața ei în emisiunea ”40 de întrebări” de la Kanal D și a recunoscut, chiar dacă nu direct, că are pe cineva care o face fericită despre care spune acum că este un bărbat de la care are multe de învățat.

Ei bine, acesta este chiar șoferul ei tinerel, care o face mult să râdă. Paparazzy Impact.ro au aflat ce face iubitul șofer al lui Teo Trandafir, după ce o duce pe vedetă la locul ei de muncă. Acesta are câteva ore în care nu are ce face, așa că își pierde timpul prin magazine.

Ce face, de fapt, iubitul-sofer al lui Teo dupa ce o lasa pe vedeta la filmari
Ce face, de fapt, iubitul-sofer al lui Teo dupa ce o lasa pe vedeta la filmari

Ce mesaj i-a transmis celei care a dat-o de gol

Ultima dată, șoferul tinerel a s-a dus direct la Selgros Băneasa de unde a cumpărat covorașe pentru noul mercedes al lui Teo. Acesta nu a mai așteptat să ajungă acasă, așa că a pus noile covorașe direct în parcarea magazinului. A făcut și pușină curățenie, apoi a instalat noile covorașe în mașină.

La emisiunea Denisei Rifai, Teo Trandafir a avut un mesaj și pentru femeia care a dat- de gol legat de relația pe care o are ea cu șoferul tinerel.

”Voiam să îi spun unei înfumurate că: am o mașină mai proastă decât a ta și un șofer mai deștept decât tine”, a declarat Teo ușor înverșunată.

Prezentatoarea a spus apoi ce caută la un bărbat: ”Există oameni mai deștepți decât mine și asta mă luminează. Îmi place să fiu într-un continuu sărut intelectual. Eu nu suport un bărbat mai prost decât mine. Nu e nicio bucurie la treaba asta. Trebuie să știe să mă domine fără să mă domine. Trebuie să fie mai deștept decât mine fără să îmi arate pentru că mă enervează”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...