Teo Trandafir, despre salariul încasat când prezenta alături de Mircea Badea. “Am primit patru bancnote. O lovitură fantastică”

Ioana Bucur 04.02.2021, 09:02
Teo Trandafir, despre salariul încasat când prezenta alături de Mircea Badea. “Am primit patru bancnote. O lovitură fantastică”

Teo Trandafir, despre salariul încasat când prezenta alături de Mircea Badea. A făcut dezvăluiri de necrezut! Vedeta Kanal D a mărturisit că a început să plângă în momentul în care a realizat cât câștiga, de fapt. Cum a ajuns să înțeleagă că „valoarea banilor nu stă în greutatea plicului”.

Teo Trandafir, despre salariul încasat când prezenta alături de Mircea Badea

În 1994, Teo Trandafir și Mircea Badea își făceau debutul în televiziune, împreună, cu emisiunea „Bună Dimineața, România”. Anii au trecut și, cu toate că drumurile li s-au separat, pe plan profesional, au rămas prieteni buni. Astăzi, sunt doi dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, cu salarii pe măsură, însă lucrurile nu au stat așa de la început.

Vedeta Kanal D nu se ferește niciodată să vorbească despre etapele mai mult sau mai puțin frumoase din viața sa. Un episod mai dificil a fost, cu siguranță, chiar perioada de început în televiziune. Teo Trandafir, despre salariul încasat când prezenta alături de Mircea Badea:

„Îmi aduc aminte de o perioadă în care aveam salariul de 2.000 de lei, o vreme când această sumă nu era mare lucru. Doar că eram plătită în bancnote mici și, la final de lună, primeam banii în plic, alături de fluturașul de salariu. Aveam senzația că am câștigat considerabil. Într-o bună zi, m-au plătit în bancnote mari, aceeași sumă. Patru bancnote. M-am speriat îngrozitor și țin minte că am plâns. Pentru mine a fost o lovitură fantastică. Nu înțelegeam la vârsta aceea că valoarea banilor nu stă în greutatea plicului”, a povestit Teo Trandafir în urmă cu ceva vreme.

Teo Trandafir, despre salariul încasat când prezenta alături de Mircea Badea
Teo Trandafir și Mircea Badea

Ce salariu are la Kanal D?

La „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Teo Trandafir a vorbit despre sumele de bani pe care le-a câștigat, în cariera sa, din televiziune. Nu se consideră un om bogat, iar asta s-ar putea datora faptului că, așa cum recunoaște chiar ea, nu este un bun gestionar al banilor.

„Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ţi serveşti televiziunea suficient de eficient, încât salariul tău să se justifice. Dacă tu vii cu nişte figuri şi cu nişte răşini în cap şi spui că vrei 4 milioane şi tu aduci 200 de mii, înseamnă că eşti psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu. Du-te în altă parte! Cât am câştigat nu e relevant. Eu între timp am mâncat, am dormit, am pierdut, am jucat pe viaţa vieţii. Am pierdut, s-a întâmplat, am riscat… tot bani se numesc. Că s-au dus pe apa sâmbetei… asta este. Pierzi, câştigi, negustor te numeşti.

Eu bani am făcut şi îi voi putea face în continuare. Nu sunt un foarte bun gestionar al banilor, îmi plac foarte mult casele, cred că am o slăbiciune. Nu sunt atât de bogată cât mi-aş dori să fiu. Dacă ne raportăm la un profesor universitar, da, sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, sunt un om atât de sărac… încât după ce i-am vizitat casa şi mă întorc la mine, am impresia că am intrat în coteţul câinelui”, a explicat Teo Trandafir în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Cât despre zvonurile că ar câștiga în jur de 20.000 de euro lunar de la Kanal D, vedeta susține că sunt niște „exagerări complet inutile. Sunt plătită decent”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI