FOTO EXCLUSIV. Ce se întâmplă la mormântul Mădălinei Manole la peste 10 ani de la deces. Imaginile care spun tot despre Petru Mircea

Ioana Bucur 03.03.2021, 11:12

Au trecut mai bine de zece ani de la moartea șocantă a uneia dintre cele mai iubite artiste ale scenei românești. Ce se întâmplă acum la mormântul Mădălinei Manole. Imaginile obținute în exclusivitate de Impact.ro spun tot despre Petru Mircea.

Ce se întâmplă la mormântul Mădălinei Manole la peste 10 ani de la deces

Lumânări, câteva flori și o coroniță de Crăciun decorează un mormânt acoperit cu marmură albă pe care stă scris, simplu: „Aici odihnește Mircea Magdalena Anca”. La mai bine de un deceniu de când s-a stins din viață, mormântul Mădălinei Manole de la cimitirul Bolovani din Ploieşti este foarte bine îngrijit de către singura rudă care i-a mai rămas, mai exact fratele ei. Cei care lucrează la cimitirul respectiv au declarat, în exclusivitate pentru redacția Impact, că nu l-au mai văzut pe soțul regretatei artiste, Petru Mircea, de foarte mult timp. De fapt, cei care au grijă ca locul în care se odihnește Mădălina Manole să fie îngrijit și să aibă câte o lumânare aprinsă sunt chiar fanii acesteia.

Ce se întâmplă la mormântul Mădălinei Manole
Mormântul Mădălinei Manole

Petru Mircea și-a refăcut viața alături de altă femeie

La zece ani de la moartea șocantă a Mădălinei Manole, viața lui Petru Mircea este complet schimbată. Bărbatul pare că a lăsat trecutul în urmă și și-a găsit liniștea alături de fiul său, Petru Mircea Jr., care are acum 11 ani, și o altă femeie. Potrivit Playtech, Geanina, cea care ar fi înlocuit-o pe artistă în inima bărbatului, ar fi un personaj cunoscut în lumea muzicii populare. Potrivit sursei, relația celor doi ar fi început în 2015, când au avut mai multe colaborări pe plan profesional, Mircea, în calitate de inginer de sunet şi director muzical al evenimentelor, iar bruneta, ca interpret. La un moment dat Petru senior a povestit că nici unul dintre cei doi nu a anticipat că vor ajunge la o relaţie serioasă.

Unii apropiați ai cuplului au dezvăluit că noua iubită a lui Petru Mircea este foarte atașată de fiul Mădălinei. Se pare că Geanina se implică activ în educația băiatului de 11 ani, ajutăndu-l cu pregătirea şi proiectele pentru şcoală şi încearcă să-i impună principii de viaţă sănătoase, spre satisfacţia şi bucuria tatălui său, care, în toţi aceşti ani, a realizat că micuţului i-a lipsit o mamă.

Familia Mădălinei Manole, lovită de tragedie după tragedie

Mădălina Manole a murit în dimineața zilei de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Specialiștii de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” au stabilit că artista s-a sinucis, înghițind o cantitate mare de otravă, teorie contestată chiar și în ziua de astăzi de mulți dintre admiratorii acesteia. Un deceniu mai târziu, s-a stins din viață și tatăl ei, răpus de infecția Covid-19.

„DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum eşti împreună cu fata şi soţia ta!“, a anunţat pe Facebook Marian Manole, fratele Mădălinei.

Tatăl Mădălinei Manole rămăsese văduv din anul 2017. Singurul care i-a stat aproape a fost fiul lui, Marian Manole, iar ultima alinare au fost pozele cu nepotul Petru Junior.