„Să nu uite lumea de ce a murit Mădălina Manole”. Fratele artistei face mărturisiri cutremurătoare, la 10 ani de la moartea ei

Stan Filon 10.02.2021, 19:05
„Să nu uite lumea de ce a murit Mădălina Manole”. Fratele artistei face mărturisiri cutremurătoare, la 10 ani de la moartea ei

Deși au trecut 10 ani de la moartea Mădălinei Manole, apele nu s-au calmat, iar fratele artistei duce acum bătălii în fața poliției! După atâta amar de vreme, unul dintre colegii de trupă ai Mădălinei Manole s-a simțit jignit de ceea ce scrie fratele regretatei artiste pe Facebook și l-a dat în judecată pe acesta. În spatele procesului s-ar afla însă Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole.

Fratele Mădălinei Manole, chemat la Poliție, după postările făcute pe Facebook

Marian Manole a fost chemat în judecată de unul dintre foștii colegi de trupă ai Mădălinei Manole. Motivul ar fi faptul că Marian scrie pe Facebook desppre cine consideră el că este vinovat pentru moartea cântăreței. A făcut referire și la Ciprian Antohi, pe care tatăl Mădălinei Manole îl numea ”Iuda”. Fratele Mădălinei manole acuză însă că în spatele plângerii penale s-ar afla însă fostul său cumnat, petru Mircea.

”Cel căruia i-a spus tata „Iuda”, Ciprian Antohi de-a lui Petru Mircea acum, a fost în trupa lui Șerban și a Mădălina, prin anii ‚90, ăla m-a chemat, mi-a făcut plângere la Poliție în București. A făcut o plângere stufoasă cu un dosar întreg. Mi-au pus în față plângerea ăluia și datorită paginii mele de Facebook și a ceea ce postez eu acolo, îi denigrez ăluia imaginea, că fanii Mădălinei îl înjură pe el.

Fratele Madalinei Manole, chemat la Politie, dupa postarile facute pe Facebook
Fratele Madalinei Manole, chemat la Politie, dupa postarile facute pe Facebook

”Ar trebui să dea cu subsemnatul la Poliție”

Băieții de la Otopeni au început să mă atace, crezând că dacă am rămas singur, fără părinți, fără nimeni, sunt singur și acum pot da în mine lejer. (…) Că i-am făcut răspunzători de moartea surorii mele și că i-am prejudiciat imaginea, din cauza postărilor mele, el are de suferit și că îl înjură fanii Mădălinei și mai ales că presa preia postările mele și pentru că apare în presă, în general, apare ce postez eu despre el. Am dat și eu o declarație la rândul meu și văd că nu m-au mai chemat până acum și s-au liniștit apele și atunci am zis să nu mai postez chestii despre ăștia”, a declarat Marian Manole pentru Antena Stars.

Fratele Mădălinei Manole a recunoscut că își varsă nervii pe Facebook, atunci când face referire la cei care s-ar face răspunzători pentru moartea Mădălinei Manole și care ar trebui să fie, de fapt, în spatele gratiilor.

”Când îmi vin piticii din cauza oamenilor care au băgat-o în groapă, mai scriu ce vedeți voi colo, mai scap două trei, cuvinte ca să-i ating și ca să nu uite lumea de ce a murit Mădălina și cum a murit. Și ce fel de oameni au înconjurat-o în ultimii ani, în ultimele luni, care ar trebui să dea cu subsemnatul la Poliție”, a spus Marian Manole, în exclusivitate pentru Antena Stars.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...
Recomandări