FOTO: Cum arată apartamentul de lux al Denisei Tănase din Dubai. „A fost o investiție foarte bună”

Ioana Bucur 19.04.2022, 15:19

De la „Bambi” la o carieră de succes în lumea afacerilor. Denisa Tănase se bucură din plin de succesul companiei pe care a construit-o și a început deja să facă noi investiții impresionante. Fosta cântăreață are planuri mari pentru viitor, printre care s-ar număra și plecarea definitivă din România, în condițiile în care ea și soțul ei petrec deja destul de mult timp în afara țării. Cuplul și-a achiziționat nu una ci două locuințe peste hotare.  Cum arată apartamentul de lux al Denisei Tănase din Dubai.

Denisa Tănase a dat lovitura și în Dubai

A apărut pentru prima oară în lumina reflectoarealor împreună cu sora ei, melodia „Doi ochi căprui” aducându-le celebritatea peste noapte. Anii au trecut, iar cele două componente ale trupei Bambi și-au găsit alte căi în viață, departe de muzică.

De câțiva ani, Denisa Tănase se bucură de un succes uriaș, afacerea construită de ea, o firmă de parfumuri, aducându-i profituri nesperate. Fosta cântăreață a vorbit recent despre o nouă investiție pe care a făcut-o, ea și soțul său achiziționând nu una, ci două locuințe de lux în Dubai.

Plata, a explicat Denisa, se face o dată la trei luni. După ce va fi finalizată construcția, apartamentele vor fi scoase la închiriat, afacerista adăugând că a primit deja oferte de la mai multe persoane interesate. În plus, a mărturisit că studioul este mai ieftin decât apartamentul pe care îl are în București în zona Floreasca.

„Plătim la trei luni. După ce e gata construcția, le lași la închiriat. Suntem proprietari. Am cumpărat două apartamente, într-un bloc. În pandemie a fost o investiție foarte bună. În fiecare zi primesc oferte de la oameni care vor deja să închirieze.

Am luat un apartament și un studio, care sunt acum în faza de construcție. Studioul e mai ieftin ca apartamentul meu din Floreasca”, a declarat Denisa Tănase în emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

FOTO Cum arată apartamentul de lux al Denisei Tănase din Dubai. „A fost o investiție foarte bună”

A dus succesul și peste hotare

După succesul din România, a decis să se extindă și peste hotare. Blonda și soțul ei au dus business-ul în Dubai, însă acolo și-au dat seama că pot investi și în altceva și au ales un domeniu considerat foarte sigur: cel imobiliar. Cei doi au cumpărat mai multe apartamente, cu rate direct la dezvoltator, iar orașul din Emirate a devenit „acasă” pentru ei de ceva timp.

După ce și-au cumpărat mai multe proprietăți, cei doi au pus bazele unei agenții imobiliare în Dubai și au facilitat tranzacții pentru mulți clienți din România. Mircea Brânzei a povestit recent că a vândut apartamente în valoare de peste 60 de milioane de euro, în mai puțin de un an.

Cu câteva săptămâni în urmă, Denisa Tănase publica pe pagina sa de Instagram o serie de fotografii făcute într-un apartament fabulos, menționând, în secțiunea de comentarii, că „gusta” din experiența luxuriantă a imobiliarelor din Dubai, mulți dintre cei care îi urmăresc activitatea în mediul online felicitând-o pentru succesul de care se bucură din plin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...