Denisa de la Bambi și soțul ei au dat lovitura în Dubai. Ce afacere de milioane de euro au pus pe picioare în Emirate

Andra Daoud 06.04.2022, 15:58

Denisa Tănase a lăsat deoparte muzica și s-a transformat într-o antreprenoare de succes în ultimii ani. Fosta componentă a trupei Bambi s-a căsătorit anul trecut și, împreună cu soțul ei, a dat lovitura în Dubai. Cei doi au pus pe picioare un business nou, în plină pandemie, și le merge din plin. Fac afaceri cu români și au investit într-unul dintre domeniile considerate cele mai sigure.

Denisa de la Bambi și soțul ei au dat lovitura în Dubai

Denisei Tănase îi merge bine atât pe plan personal, cât și profesional în ultimii ani. Cea mai mică dintre surorile „Bambi” are o relație de câțiva ani cu omul de afaceri Mircea Brânzei, iar anul trecut au devenit, oficial, o familie. Cei doi se dedică trup și suflet afacerilor pe care le au, așa se face că au reușit, în plină pandemie, să pună pe picioare un nou business de succes.

Denisa avea o firmă de parfumuri în România, iar după succesul pe plan local, a decis să se extindă și peste hotare. Blonda și soțul ei au dus business-ul în Dubai, însă acolo și-au dat seama că pot investi și în altceva și au ales un domeniu considerat foarte sigur: cel imobiliar. Cei doi au cumpărat mai multe apartamente, cu rate direct la dezvoltator, iar orașul din Emirate a devenit „acasă” pentru ei de ceva timp.

După ce și-au cumpărat mai multe proprietăți, cei doi au pus bazele unei agenții imobiliare în Dubai și au facilitat tranzacții pentru mulți clienți din România. Mircea Brânzei a povestit recent că a vândut apartamente în valoare de peste 60 de milioane de euro, în mai puțin de un an.

Denisa de la Bambi și soțul ei au dat lovitura în Dubai. Ce afacere de milioane de euro au pus pe picioare în Emirate
Denisa Tănase și soțul ei, Mircea Brânzei

„Este noua America”

Mircea Brânzei și Denisa Tănase au văzut potențialul pe care îl oferă orașul și au decis că este locul perfect pentru a-și extinde activitățile. Soțul fostei componente a trupei Bambi a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit despre potențialul zonei și despre motivele pentru care oamenii aleg să investească în locuințe acolo. Afaceristul a povestit și cum i-a venit ideea să își facă agenție imobiliară.

Este noua America. Mulţi oameni vin în Dubai, e Lumea Nouă şi şeicul este un vizionar. A reuşit să se adapteze atât de repede, încât şi-a deschis porţile pentru toată lumea şi lumea iubeşte să vină în Dubai. (…) Pe partea de magazine, afacerea cu parfumuri şi satisfacţia clienţilor noştri, iar pe partea de real estate în Dubai, am bătut un record la care nici eu, nici dezvoltatorii de aici nu s-au aşteptat. Aproape 150 de apartamente vândute, din decembrie până acum, peste 60 de milioane de euro.”, a povestit soțul Denisei.

Cei doi au fost de mai multe ori în Dubai, cu afacerea cu parfumuri, înainte sa se gândească să investească într-o locuință acolo. Într-una dintre vizite au mers la câteva vizionări de apartamente și nu s-au putut hotărî asupra unuia singur, așa că au decis să cumpere două.

Când am văzut cum funcţionează, am plecat şi pe avion ne gândeam cum le vom plăti. Ne-a venit ideea să facem site-ul, pentru a ne putea plăti apartamentele, şi am început să le recomandăm şi altor prieteni şi au fost şi alţii care au avut încredere în viziunea noastră.

Încet, încet, am început să facem bani din recomandări, iar acele sume din comision ne-au ajutat să ne plătim ratele. Iar acum, ca semn de recunoştinţă, îi recompensăm pe clienţii noştri pentru recomandările pe care ni le fac.”, a mai spus Mircea Brânzei.

 

Urmăriți Impact.ro și pe