Cum au fost surprinse Monica Gabor și sora ei, Ramona, în Dubai. Puțini români își pot permite așa ceva

Badea Violeta 11.04.2022, 12:01

Monica și Ramona Gabor provin dintr-o familie modestă din Bacău, cu părinți care abia reușeau să le asigure traiul zilnic. Peste ani însă, viața lor s-a schimbat radical. În prezent, cele două au parte de un trai luxos și lipsit de griji. Fosta parteneră de viață a lui Irinel Columbeanu se află în vizită la sora sa mai mică în Dubai, acolo unde s-au reunit pentru o ocazie specială. Iată cum au fost surprinse cele două!

Monica Gabor, alături de sora sa în Dubai

Monica și Ramona Gabor sunt extrem de apropiate. Zâmbitoare și elegante, cele două surori s-au revăzut în Dubai, acolo unde au participat la un eveniment extrem de important, cel puțin pentru Ramona.

Sora mai mică a partenerei de viață a lui Mr. Pink se bucură de un succes incredibil în Emirate. De câțiva ani, aceasta deține o gamă de parfumuri Gabor Prive, iar acum afacerea Ramonei se va extinde și în mallurile din celebrul oraș, motiv ca cele două să celebreze așa cum se cuvine.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu i-a transmis un mesaj emoționant surorii sale Ramona, pe Instagram, acolo unde Monica Gabor a publicat o imagine spectaculoasă cu cele două.

Îmbrăcate cu haine extrem de scumpe, semnate de cele mai renumite branduri, printre care Prada, Chanel și Fendi. Monica Gabor i-a transmis surorii sale mai mici cât de mult se bucură pentru reușita ei.

„Surorile au grijă una de cealaltă, se sprijină și sunt acolo una pentru cealaltă, la bine și la greu. Ești surioara mea perfectă și sunt mândră de tine!”, a scris Monica Gabor.

Ramona si Monica Gabor

Probleme pentru Irinel Columbeanu, în timp ce Monica Gabor se află în Dubai

Trei afaceriști au deschis un proces împotriva unei societăți comerciale care este administrată de fostul partener al Monicăi Gabor, notează spynews.ro.

În cererea de chemare în judecată, reclamanții au cerut ca SRL-ul să fie radiat de la Registrul Comerțului. Primul termen al procesului va avea loc joi, 14 aprilie.

Anul acesta, problemele s-au ținut scai de Irinel Columbeanu. La scurt timp după ce și-a lansat cel de-al doilea volum al cărții autobiografice, fostul soț al Monicăi Gabor a suferit un atac vascular cerebral.

Astfel, acesta a ajuns la Spitalul Elias, acolo unde medicii au decis să-l opereze de urgență. După ce a fost externat, fostul afacerist a primit un tratament pentru a se recupera rapid.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...