Fotbalul românesc, zguduit din temelii: o femeie arbitru face videochat. Fusese implicată și într-un scandal celebru la începutul anului

Stan Filon, Radu Oprișan / 22.01.2021, 11:54

Scandalul pariurilor din România, izbucnit la început de an, se extinde! Cea care a făcut public faptul că Marius Ioniță, de la Gloria Buzău, joacă la pariuri, de multe ori chiar împotriva echipei sale, este chiar fosta sa iubită, arbitru de meserie. Ei bine, acum a venit și replica dureroasă: femeia arbitru este acuzată că face videochat!

S-a aflat că o femeie arbitru din fotbalul românesc face videochat

Un cuplu frumos din România s-a destrămat, iar oamenii din fotbal au fost șocați să audă ce secrete ascundeau cei doi tineri. El era, de fapt, un parior notoriu, iar ea o tânără care face videochat.

Informațiile legate de meseria de fapt a Ioanei Golea au fost publicate recent de Playsport.ro, care a primit pe adresa redacției fotografii surprinse chiar din timpul activității nocturne a tinerei arbitru. Acestea nu lasă loc de niciun comentariu și sunt făcute, se pare, chiar de către un client care a plătit să o vadă pe tânăra arbitră așa cum a făcut-o mama ei.

S-a aflat ca o femeie arbitru din fotbalul romanesc face videochat
S-a aflat ca o femeie arbitru din fotbalul romanesc face videochat

Ea face videochat, fostul iubit fotbalist, un împătimit al pariurilor

Secretul celor doi putea rămâne doar pentru ei, dacă fotbalistul nu o înșela pe arbitră. Aceasta l-a surprins pe iubitul ei cu o altă femeie în casă și iadul s-a dezlănțuit! Prosport a scris despre acest scandal la începutul anului, când iubita înșelată s-a răzbunat pe fotbalist.

“Nu am crezut că bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, l-am ajutat cât și cum am putut eu, l-am susținut în viciului lui, mi-ar face așa ceva. Probabil nu este foarte demn pentru o femeie, dar ajunsesem să îi fac jocurile, să pariem în tandem, să ne sfătuim, să stau să aștept informații sau sfaturi. Eram conștientă că nu se va ajunge nicăieri cu pariurile, dar îl iubeam și simțeam că asta aducea liniște raportului nostru și îl vedeam fericit în momentele acelea.

La el deja e drog, nu poate să treacă o zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare pe care nu am mai recuperat-o. Problema mare nu era că juca, ci că paria pe meciurile propriei echipe sau îmi furniza informații în funcție de lot sau discuțiile de la ședința tehnică să pot juca online.

Uneori primeam mesaje și la pauza dintre reprize. Acum e tardiv să mai spunem sau să facem ceva. Îmi pare rău că nu a avut măcar respect să termine cu mine înainte să mearga la ea. Să îți găsești bărbatul iubit în casă cu altă femeie e șocul vieții, mai ales când nu te aștepți la asta”, spunea tânăra pentru Prosport.

După dezvăluirile acesteia, Comisia de Etică și Disciplină din cadrul clubului a demarat o anchetă internă și a emis și un comunicat prin intermediul căruia a transmis că apărătorul nu va mai avea voie să joace până la finalizarea cercetărilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI