Anamaria Prodan îl distruge pe un personaj important din fotbalul românesc. De ce îl trimite „să-și cumpere vată”

Alexandra Andrei 29.09.2020, 12:48
Anamaria Prodan îl distruge pe un personaj important din fotbalul românesc. De ce îl trimite „să-și cumpere vată”

Anamaria Prodan începe să se impună într-o lume considerată până nu demult doar a bărbaților. Sexy impresara nu e femeia care să cedeze ușor presiunilor și acuzelor care vin la adresa sa. În acest context, Anamaria Prodan distruge un personaj important din fotbalul românesc.

Anamaria Prodan distruge un personaj important din fotbalul românesc

Când pomenești de Anamaria Prodan, gândul te duce și la un scandal. Cel mai recent, după meciul câștigat de Hermannstadt cu 2-1 în fața celor de la FC Botoșani și în urma căruia jucătorii echipei moldave au acuzat arbitrul că le-a oferit gazdelor un penalty „din burtă”, iar patronul echipei, Valeriu Iftime, dar și fostul arbitru Ion Crăciunescu, o acuză pe soția lui Laurențiu Reghecampf că ar fi făcut înțelegere cu arbitrii meciului.

Atât i-a trebuit sexy impresarei, care nu a stat prea mult pe gânduri și a contracarat acuzațiile celor doi, în maniera spumoasă și directă cu care ne-a obișnuit:

„Mie imi sunt dragi Iftime și Crăciunescu, dar ei se plâng ca femeile la menopauză. Cum at fi să vorbesc și eu acum, după ce am citit cartea lui Cornel Dinu, despre Crăciunescu care fugea prin păduri să ia banii de la Bernard Tapie ? Pai ne jucam așa cu vorbele? Mie imi place sa vorbesc despre fotbal cu bărbații. nu cu femeile! Ce care vorbesc așa de mine sunt minioni, ei nu au “bijuterii “. Ce sa fac eu ? Repet, îmi sunt dragi amândoi, dar fiecare uită să se uite în propria ogradă. La meciul trecut cu Iași , Iftime a uitat cum a greșit arbitrul în avantajul lui”, a spus Anamaria Prodan, conform Playtech.

Anamaria Prodan îl distruge pe un personaj important din fotbalul românesc. De ce îl trimite „să-și cumpere vată”

Declarația care a înfuriat-o pe Anamaria Prodan

Iată declarația lui Ion Crăciunescu, care a înfuriat-o teribil pe Anamaria Prodan:

„Văd bine și sunt la distanță mai mare decât Chivulete. Un lucru este cert. Anamaria Prodan a făcut lucruri bune, dar de când s-a dus acolo arbitrii sunt prinși într-un vârtej acolo. A dat un fault în minutul 31 că am plecat din fața televizorului. Cum să dai penalty? De ce să dai un penalty? Este un contact involuntar și cad amândoi. De ce să dau penalty? Anamaria Prodan și-a făcut treaba… A adus un antrenor foarte bun și echipa joacă. Eu m-am ferit în final de meci…. Penalty se dă când este clar. Când iei o decizie trebuie să fie clar ca lumina zilei”, a declarat fostul mare arbitru la Digi Sport.

Prezentă aseară la meciul echipei sale, sexy impresara a purtat o mască inscripționată cu o casă de pariuri. Gestul său a fost îndelung criticat de oamenii din fotbal: “Urla lumea că Prodan poartă mască cu o casă de pariuri. Păi dacă Prodan e numărul 1 și vinde. De asta face reclama, că e cea mai bună! Poate primește și Crăciunescu o propunere sa facă reclama la vată …. pe băț. Hai să fim serioși. Ce vorbesc oamenii ăștia aici sunt fabule”.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...