Fostul soț al lui Brigitte Pastramă, turnat la Poliție de o vedetă din România. Ce afacere oribilă avea acesta

Iancu Andreea 03.07.2020, 08:44

Traficul de carne vie nu este o noutate în țara noastră. Minore care nu ajung să cunoască ce înseamnă copilăria, dar mai degrabă sunt familiarizate cu abuzul, alcoolul, drogurile și contactul intim cu zeci de bărbați pe zi. Dintr-o astfel de poveste a făcut parte și fostul soț al lui Brigitte Pastramă.

Fostul soț al vedetei, parte a unei rețele de prostituție

Ovidiu Torj a fost soțul lui Brigitte Pastramă, despre care vedeta a povestit în trecut. Aceasta mărturisise că a încasat de la acesta o bătaie soră cu moartea. După acest eveniment Brigitte a decis să renunțe la relația cu bărbatul. Iar decizia nu a fost deloc neinspirată. Bărbatul era unul dintre șefii celei mai mari rețele de prostituție din Timișoara.

Astfel, totul a fost dat în vileag după ce, în urmă cu cinci ani, procurorii DIICOT au destructurat organizația. Totodată, mascații ridicau și aduceau la audieri o serie de prostituate, clienți, precum și lideri ai clanului. Din păcate, mulți dintre cei anchetați erau nume sonore precum judecători importanți (Nicolae Tomuș), polițiști, avocați, oameni de afaceri, medici (ortopedul Horațiu Petrescu), potrivit playtech.ro.

Unul dintre șefii acestei rețele era Ovidiu Torj, împreună cu care Brigitte are chiar și o fetiță. Se pare că procurorii DIICOT au aflat că Ovidiu și partenerul său se ocupau de organizarea unor petreceri private, ce deveneau reale orgii. Aceste petreceri aveau loc în vilele lor, iar fetele erau filmate și șantajate pentru relațiile intime cu clienții. Minorele primeau amenințări cu dezvăluirea imaginilor către părinții lor.

Gino Manzotti, membrul DJ Project, l-a turnat la Poliție pe Ovidiu Torj
Gino Manzotti, membrul DJ Project, l-a turnat la Poliție pe Ovidiu Torj

Liderul trupei Dj Project, parte a dosarului

Unul dintre numele celebre implicate în dosarul “Minore pentru VIP-uri” este și Gino Manzotti. Potrivit playtech.ro, pe numele său real Giuseppe Hanke, Gino era un client al acestui grup infracțional. Membrul Dj Project a întreținut numeroase relații sexuale cu minore, contra-cost, datorită prieteniei cu Ovidiu Torj și Paul Mînzu.

Totuși, în fața procurorilor DIICOT, Manzotti a recunoscut acuzațiile și a fost de acord să ofere informații despre șefii rețelei, cu condiția să nu primească o pedeapsă cu executare. Acest lucru a fost și adeverit, astfel că în 2018, artistul a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare și 60 de ore în folosul comunității.

Pe de altă parte, declarația artistului a cântărit la dosar. Astfel, Ovidiu Torj a primit 3 ani și șase luni de închisoare cu executare. Din păcate, pedeapsa a fost una temporară și deci omul de afaceri a fost eliberat din pușcărie după doar câteva luni, după ce i-a fost aprobată cererea de eliberare condiționată.

De asemenea, munca de ani de zile a agenților și procurorilor DIICOT a fost în zadar. Minorele vor rămâne pe veci cu sechele, iar acuzații își vor continua viața ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Urmăriți Impact.ro și pe