Fostul ginere al lui Traian Băsescu, protagonistul unui moment amuzant. Cu cine a fost confundat Bodo de la Proconsul

Andra Daoud 08.08.2022, 10:44
Fostul ginere al lui Traian Băsescu, protagonistul unui moment amuzant. Cu cine a fost confundat Bodo de la Proconsul

Bodo, solistul trupei Proconsul, a fost protagonistul unui moment amuzant de curând. Aflat în vacanță alături de soția sa, cântărețul a fost abordat de o turistă, care l-a pus într-o situație deloc comodă. Deși partenera lui Bodo era de față, nu s-a supărat, ci a relatat chiar ea momentul, cu mult umor, pe Facebook.

Fostul ginere al lui Traian Băsescu, confundat de o turistă

Bodo de la Proconsul a avut parte de un moment amuzant, în timp ce se afla cu familia la Bran. Aflați la o terasă din oraș, aceștia au fost abordați de o turistă care și-a dat seama că a întâlnit o vedetă, doar că nu a știut exact despre cine este vorba. Femeia l-a confundat mai întâi cu Ovidiu Lipan Țăndărică, însă Bodo a corectat-o. Amintindu-și despre cine este vorba, turista și-a luat un alt reper, însă unul care nu mai este de actualitate de ani buni.

„Ca să râdeți și voi, nu doar noi.

Ieri, stăteam și noi toți 4 la o terasă la Bran. De la masa alăturată vine chitită spre noi o doamnă:

– Vaaai, ce onoare!

Zâmbim amândoi.

– Vaaai, mă bucur să vă cunosc domnu’ Țăndărică!!!!!

Râdem amândoi… și-i zic: nu doamnă, nu e Țăndărică!

– Eee, nu!!!

– Sunt Bodo doamnă, de la formația Proconsul!!!

-VAAAAI, ginerele domnului Băsescu!!!!

– Doamnă, sunt cu soția mea de aproximativ 14 ani, zise Bodo… și arată spre mine.

– Vaaaai, mă iertați!

– Vă iert doamnă, ce să fac!?

PS: cum a plecat, mă întreabă Daniel: mami, ce înseamnă ginere?”, a povestit Loredana Marin, actuala soție a lui Bodo, pe pagina ei de Facebook.

Fostul ginere al lui Traian Basescu, protagonistul unui moment amuzant. Cu cine a fost confundat Bodo de la Proconsul
Bodo, alaturi de actuala lui sotie, Loredana

Bodo a fost căsătorit cu Ioana Băsescu

La începutul anilor 2000, Bodo de la Proconsul a format un cuplu cu fiica cea mare a președintelui Traian Băsescu, Ioana. Cei doi s-au căsătorit în anul 2003, dar mariajul lor nu a durat decât trei ani. După ce au divorțat, Bodo și-a refăcut viața alături de Loredana Marin, alături de care are în prezent doi copii adoptați.

„Mi-a fost greu în perioada în care eram căsătorit cu Ioana Basescu, pentru că se scriau, de foarte multe ori, lucruri nefondate. Cel mai des se spunea, atunci, că Traian Băsescu nu mă suportă ca și ginere. Era un lucru neadevărat, dar total neadevărat! Am avut și am o relație foarte bună cu fostul președinte al României. Chiar dacă lucrurile nu au mers între mine și Ioana, a existat mereu o decență față de familia Băsescu și a mea.”, a declarat Bodo, la ceva timp după divorțul de fiica fostului președinte.

 

Urmăriți Impact.ro și pe