EXCLUSIV

Cum își explică Loredana și Bodo de la Proconsul schimbarea din viața lor. ”Aș fi fost, poate, a șaptea nevastă din viața lui”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 09.11.2021, 18:32

Loredana și Bogdan Mihai Marin, Bodo de la Proconsul, sunt împreună din 2009. În 2003 Bodo devenise ginerele primarului general al Capitalei, un an mai târziu era ginerele președintelui Traian Băsescu. În ianuarie 2007 instanța consfințea însă divorțul dintre cântăreț și Ioana Băsescu. Astăzi, la 53 de ani, Bodo susține fără ezitare că a devenit un alt om. O recunoaște el însuși, însă cel mai frumos exprimă realitatea actuala sa soție, Loredana.

”Totul s-a schimbat când ne-am pocăit”

Mulți nu ne-au înțeles, dar pentru noi, pentru familia noastră, totul s-a schimbat atunci când ne-am pocăit, când l-am întâlnit pe Dumnezeu. Fără Dumnezeu nu aș fi fost a patra lui nevastă. Poate aș fi fost a șaptea!, spune Loredana Marin pentru impact.ro.

Ea spune că nu vede niciun rost în comparația sa cu precedentele partenere de viață ale soțului ei, fiindcă e sigură că circumstanțele vieții au fost cu totul diferite.

Loredana și Bodo de la Proconsul, despre schimbarea din viața lor
Bodo, solistul trupei Proconsul

Au doi băieți înfiați

Și eu, și Bodo am simțit amândoi că trebuie să ieșim din starea în care ne aflam. Aveam nevoie de ceva care să ne repare. Era amândoi mândri, eram poate avari, poate prefăcuți și sigur dădeam vina pe cel de lângă noi pentru lucrurile rele pe care le făceam. Ușor, ușor am ieșit însă din starea de nemernicie în care ne aflam. Totul s-a făcut din voia lui Dumnezeu. Cu ajutorul lui am înțeles că ne și iubim, și încă foarte tare! Și că avem nevoie și de spirit de sacrificiu, ca viața să capete gust! Și așa am devenit o familie. Am învățat să fim o familie. Una care s-a mărit după ce i-am înfiat pe băieții noștri, Daniel și Filip, mai spune ”jumătatea” lui Bodo.

Bodo se declară acum un familist convins

Însă nu doar relația cu divinitatea a contribuit la schimbarea trăită de câțiva ani de familia Marin. În urmă cu puțin timp, după decenii petrecute doar în Capitală, Bodo a decis să se mute departe de orașul său natal, Bucureștiul. A ales liniștea și apropierea de natură din mai multe considerente, inclusiv cele legate de sănătate. Fiindcă în vara anului trecut, Bodo a suferit un infarct și i s-au montat trei stenturi la inimă. Însă ceea ce crede îndrăgitul solist că face diferența în prezent față de trecut e un amănunt care v-ar putea lua prin surprindere.

Ce spune despre cei 50 de copii de care are grijă familia artistului

Am devenit un familist convins. Poate genul de familist așa cum chiar nu m-ați fi crezut!, spune liderul celor de la Proconsul.

Cel ce a ales să schimbe Capitala pe o comună argeșană aflată la 126 de kilometric depărtare, Dobrești, spune că viața sa a rămas la fel de plină ca și atunci când locuia în București.

Să nu credeți cumva că trândăvesc mai mult dimineața, în pat! Nici pomeneală!. Avem doi băieți, unul de opt și altul de nouă ani, care trebuie să meargă la școală. Așa că deșteptarea e la fel de matinală ca în oricare altă casă cu copii!

Ceea ce a rămas constantă e pasiunea pentru muzică. E drept că în ultimul an doar sezonul estival a mai salvat ceva din cântările cu care era obișnuit în anii trecuți, dar Bodo rămâne un optimist. Unul foarte generos, care anunță deja o mare surpriză de sărbători tuturor fanilor Proconsul.  Însă mini-concerte se mai produc și când Bodo merge la proiectul pentru copiii din zonă, intitulat “Atelier de Joacă”, imaginat și dorit de soția sa, dar pentru care au muncit și muncesc încă umăr la umăr.

Nu știți ce bucurie poate exista atunci când 50 de copii încep să-și cânte din melodiile tale, cum ar fi . Nimic nu se poate compara cu așa ceva!, adaugă Bodo.

Urmăriți Impact.ro și pe