Un celebru actor de la Hollywood s-a luptat cu depresia. A povestit totul despre drama pe care a trăit-o

Ana Anitoiu 20.10.2020, 15:56
Un celebru actor de la Hollywood s-a luptat cu depresia. A povestit totul despre drama pe care a trăit-o

Un celebru actor de la Hollywood s-a luptat cu depresia. El a povestit totul despre drama pe care a trăit-o înainte de a deveni faimos. Era doar un copil atunci când i s-a întâmplat ceva ce l-a marcat pentru totdeauna.

Cum a ajuns să se lupte cu depresie un celebru actor de la Hollywood

Dwayne Johnson, poreclit ”The Rock”, cel mai bine plătit actor de la Hollywood, avea doar 15 ani când a început să sufere de depresie.

El și-a văzut mama încercând să se sinucidă, cu el în mașină, pe o autostradă din Nashville, după ce au fost evacuați din locuința în care trăiau la acea vreme. Actorul a tras de volan, pentru ca el și mama lui să scape cu viață.

„Parcă văd maşinile acelea mari ce se îndepărtau din calea noastră, ca să nu se lovească. Am apucat volanul şi am tras maşina pe un pietriş de lângă drum. Curios este că ea nu îşi aminteşte nimic până astăzi. Probabil că este mai bine aşa”, a povestit el.

Un celebru actor de la Hollywood s-a luptat cu depresia. A povestit totul despre drama pe care a trăit-o
Un celebru actor de la Hollywood s-a luptat cu depresia. A povestit totul despre drama pe care a trăit-o

Depresia s-a instalat în viața lui și pentru că, din cauza unei accidentări, și-a ratat șansa la o carieră în fotbal, la care visa. În plus, a suferit după despărțirea de o tânără pe care a iubit-o.

”Am ajuns la un punct în care nu voiam să fac ceva sau să merg undeva. Plângeam tot timpul”, a mai povestit actorul, care a devenit cunoscut și ca wrestler profesionist.

Ce mesaj a transmis actorul Dwayne ”The Rock” Johnson, despre depresie

Dwayne ”The Rock” Johnson a atras atenția asupra faptului că oamenii pot suferi de depresie indiferent de situația lor materială. El a dezvăluit și care este cheia pentru vindecare.

”Depresia nu discriminează niciodată. Mi-a luat mult timp să înţeleg acest lucru. Cheia este să nu îţi fie teamă să vorbeşti despre asta. Mai ales noi, bărbaţii, avem tendinţa de a păstra această poblemă pentru noi. Nu sunteţi singuri”, a scris actorul, pe Twitter.

Actorul a adăugat că și el și mama lui s-au vindecat de depresie, dar că este important ca toată lumea să facă tot posibilul pentru a le acorda atenție altor oameni care suferă.

Dwayne ”The Rock” Johnson, acum în vârstă de 48 de ani, este căsătorit, din anul 2019, cu cântăreața Lauren Hashian, în vârstă de 38 de ani, cu care are doi copii – Jasmine Johnson (4 ani) și Tiana Gia Johnson (2 ani).

Actorul mai are o fiică, Simone Alexandra Johnson, în vârstă de 19 ani, dintr-o căsnicie anterioară, cu femeia de afaceri și culturista Dany Garcia. Acest prim mariaj a durat din 1997 până în 2008.

Câteva dintre filmele prin care Dwayne ”The Rock” Johnson și-a cucerit fanii sunt: ”The Mummy Returns” (2001), ”The Game Plan” (2007), ”Get Smart” (2008), ”Journey 2: The Misterios Island” (2012), ”G.I. Joe: Retaliation” (2012), filme din franciza ”Fast and furious”, precum și ”Jumanji: Welcome to the Jungle” (2017), ”Jumanji: The Next Level” (2019) şi ”Baywatch” (2017).

Urmăriți Impact.ro și pe