Fosta soție a lui Ion Dichiseanu și-a dat frâu liber durerii. Mesaj tulburător după moartea artistului: ”Steaua mea s-a stins”

Iancu Andreea, Aurora Popa 25.05.2021, 16:42
Fosta soție a lui Ion Dichiseanu și-a dat frâu liber durerii. Mesaj tulburător după moartea artistului: ”Steaua mea s-a stins”
Vestea tragică a trecerii în neființă a lui Ion Dichiseanu a lăsat multă suferință în urmă. Durerea prin care trec membrii familiei regretatului actor nu poate fi alinată deocamdată, fiind nevoie de timp pentru ca fiica și apropiații lui Dichiseanu să se obișnuiască cu gândul pierderii omului drag. Un mesaj tulburător, transmis de fosta soție a lui Ion Dichiseanu, dezvăluie durerea din sufletul celei care i-a fost alături 22 de ani. Simona Florescu, fosta parteneră a actorului, și-a dorit totodată să le mulțumească tuturor pentru sprijinul de la înmormântare.

Fosta soție a lui Dichiseanu a transmis un mesaj tulburător după moartea artistului

Ion Dichiseanu a fost condus pe ultimul drum pe data de 22 mai, după ce actorul s-a stins la spital în urma unei suferințe îndelungi. Artistul, cunoscut pentru roluri importante în teatrul și cinematografia din România, a fost înmormântat în Cimitirul Bellu, pe Alea Artiștilor, cu onoruri militare, dat fiind faptul că fusese decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Serviciul Credincios în grad de ofițer. La trei zile de la înmormântare, Simona Florescu, fosta soție a lui Dichiseanu, a transmis un mesaj tulburător pe contul său de Facebook, prin care îi mulțumește în special ginerelui său pentru sprijin în organizarea ceremoniei, dar și tuturor celor care le-au fost alături.

Dragii mei, țin să mulțumesc ginerelui meu, Adrian Artene pentru organizarea perfectă a ceremoniei pentru Dichi al nostru. El a gândit toate detaliile, am mai venit și noi cu ceva idei dar el a fost și este stâlpul nostru. Mulțumim tuturor celor care fizic sau prin mesaje au adus un ultim bun-rămas lui Dichi. Steaua mea e tristă, nu mai strălucește dar Dichi este acum cel mai strălucitor astru din Univers, așa cum a strălucit și aici, lângă noi. Sunt convinsă că ne va proteja și de acolo și vom avea grijă să rămână în memoriile noastre și ale celor care îl iubesc. Lumină și iubire veșnică, Dichi drag!

Fosta soție a lui Dichiseanu a transmis un mesaj tulburător după moartea artistului
Mesajul tulburător al Simonei Florescu, fosta soție a lui Dichiseanu

Iubirea dintre regretatul actor și Simona Florescu, dezbătută de gurile rele de-a lungul timpului

Între Ion Dichiseanu și Simona Florescu, fosta sa parteneră de viață, a existat o conexiune aproape magică. Deși cei doi erau separați de câțiva ani, aceștia continuau să păstreze o relație frumoasă de prietenie, ambii având grijă să facă parte din familia fiicei lor, Ioana, și a nepoatei acestora. Până la urmă, 22 de ani de mariaj nu se pot șterge pur și simplu cu buretele, iar asta și datorită iubirii pătimașe care a stat între ei.

Simona era o tânără de numai 19 ani atunci când s-a căsătorit cu Ion Dichiseanu, aceasta recunoscând faptul că a aflat la Starea Civilă că între ea și proaspătul său soț exista o diferență de 35 de ani. În ciuda gurilor rele care nu le-au dat șanse să reziste în timp, mariajul dintre cei doi foști parteneri a trecut cu bune și cu rele de 22 de ani. De asemenea, ea este cea care l-a făcut pe Dichi tată, la un an de la nuntă oferindu-i cel mai de preț cadou, pe fiica lor, Ioana. Aceasta din urmă a avut o relație de admirat cu tatăl său, pe care l-a iubit enorm.

Fosta soție a lui Dichiseanu a transmis un mesaj tulburător după moartea artistului
Simona Florescu și Ion Dichiseanu

Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa. Vârsta nu trebuie să fie un impediment. Sunt oameni care, la vârsta la care s-a căsătorit Dichi sunt rablagiţi rău de tot, dar sunt şi oameni în vârstă care sunt foarte atenţi cu ei, grijulii şi nu trec degeaba prin viaţă.

Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el și la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastra pentru că el era bătran. S-au pus pariuri că nu rezistăm împreună! Oamenii erau răi și mult timp am avut și eu senzația că ne-am căsătorit pentru că el își dorea un copil, nu pentru că mă iubea pe mine!, povestea Simona în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro TV, în urmă cu doi ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...