Cum se simte Ion Dichiseanu. Fiica sa, Ioana Dichiseanu, dezvăluire uimitoare: „Vreau să dovedesc că a fost malpraxis”

Cristian Cojocaru 25.04.2021, 14:34
Cum se simte Ion Dichiseanu. Fiica sa, Ioana Dichiseanu, dezvăluire uimitoare: „Vreau să dovedesc că a fost malpraxis”

Fiica lui Ion Dichiseanu, a vorbit în cadrul Antena 3 despre cum se simte tatăl ei, după ce acesta a avut mai multe probleme de sănătate. Disperarea se poate citi pe fețele membrilor familiei ai artistului.

Cum se simte Ion Dichiseanu

Ioana Dichiseanu a mărturisit cum se simte tatăl acesteia dar mai ales de la ce au pornit probleme de sănătate în cazul lui Ion Dichiseanu. De aproximativ trei luni, artistul se află la pat din cauza stării de sănătate. Ioana Dichiseanu a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care le cere tuturor oamenilor să se roage pentru sănătatea artistului.

„În fiecare zi sun, cred că bietul personal medical de acolo s-a săturat să îmi audă vocea, să spun că sunt eu și cum se mai simte tata. Sunt zile bune, zile mai puțin bune, dar important este că e într-o stare stabilă și ne rugăm la Dumnezeu ca recuperarea să fie cât mai rapidă. Este o poveste destul de lungă și, din păcate, există și medici mai puțin pricepuți. Și în profesia asta trebuie să ai har. Cei de la Floreasca au grijă de el și le mulțumesc din tot sufletul, pentru că sunt niște oameni care au descoperit foarte multe erori”, spune Ioana Dischiseanu.

Ioana Dichiseanu este convinsă de faptul că medicii de la clinica privată, au comis mai multe erori medicale, iar asta ar fi dus la înrăutățirea stării de sănătate a artistului.

„S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent, iar mai apoi să mergem la un mare profesor (…) aș vrea să nu las lucrurile așa”, a dezvăluit Ioana Dichiseanu, la Antena 3.

Ioana Dichiseanu a povestit despre starea de sanatate a tatalui ei
Ioana Dichiseanu a povestit despre starea de sanatate a tatalui ei

„Vreau să mă consult întâi cu un avocat”

Fiica lui Ion Dichiseanu vrea să discute cu un avocat, crezând în continuare că a fost vorba despre malpraxis. Ea afirmă că în cazul unei biopsii, o bacterie a afectat plămânii artistului.

„Vreau să mă consult întâi cu un avocat și să mi se spună ce șanse am să dovedesc că a fost malpraxis. (…) S-a întâmplat la un consult privat, la o clinică privată (…) Voi strânge dovezile și le voi pune cap la cap (…) Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie.

La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi și că este încă alături de noi. A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca și medicii de acolo l-au pus pe picioare”, explică Ioana Dichiseanu.

Urmăriți Impact.ro și pe