Ce au aruncat Simona Florescu şi Ioana în mormântul lui Ion Dichiseanu. Cei prezenţi au crezut că nu văd bine

Ana Anitoiu, Alexandru Catalan 22.05.2021, 15:29
Ce au aruncat Simona Florescu şi Ioana în mormântul lui Ion Dichiseanu. Cei prezenţi au crezut că nu văd bine

Soția și fiica lui Ion Dichiseanu au făcut un gest neașteptat, sâmbătă, la funeraliile marelui actor. Simona Florescu și Ioana i-au surprins pe cei prezenți atunci când au aruncat două obiecte în mormântul actorului, aflat în Cimitirul Bellu din București.

Ce au aruncat Simona Florescu şi Ioana în mormântul lui Ion Dichiseanu

Simona Florescu și Ioana Dichiseanu l-au condus sâmbătă pe ultimul drum pe marele actor, care a fost înmormântat cu onoruri militare. Soția și fiica maestrului au ales vestimentații speciale pentru această zi extrem de dureroasă din viața lor. Cele două femei au purtat ținute negre completate de câte un sacou de un alb imaculat, precum și de câte o eșarfă colorată – combinația preferată de artist.

La finalul înmormântării lui Ion Dichiseanu, ce a avut loc sâmbătă, în Cimitirul Bellu din Capitală, cele două femei au făcut un gest neașteptat. Simona Florescu și Ioana Dichiseanu și-au desprins de la gât eșarfele colorate și le-au aruncat în mormântul marelui actor. ”Vă mulțumesc că ați fost alături de el! E tot ce pot spune”, au fost singurele cuvinte pe care a reușit să le spună fiica maestrului la sfârșitul ceremoniei funerare.

Ce au aruncat Simona Florescu si Ioana in mormantul lui Ion Dichiseanu
Ioana Dichiseanu, la inmormantarea actorului

Ion Dichiseanu, căsătorie controversată

Ion Dichiseanu a trăit o poveste de iubire intensă cu actrița Sara Montiel, care a murit în 2013, la vârsta de 85 de ani. Însă, relația lor a luat sfârșit la un moment dat, iar marele actor și-a găsit consolarea în brațele Simonei Florescu. Căsătoria lor a fost controversată, din cauza diferenței de vârstă dintre ei doi.

”N-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa. Vârsta nu trebuie să fie un impediment. Sunt oameni care, la vârsta la care s-a căsătorit Dichi sunt rablagiţi rău de tot, dar sunt şi oameni în vârstă care sunt foarte atenţi cu ei, grijulii şi nu trec degeaba prin viaţă.

Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el şi la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastră, pentru că el era bătrân. S-au pus pariuri că nu rezistăm împreună! Oamenii erau răi şi mult timp am avut şi eu senzaţia că ne-am căsătorit pentru că el îşi dorea un copil, nu pentru că mă iubea pe mine!”, spunea soția lui Ion Dichiseanu la ”Vorbeşte Lumea” de la Pro TV, în urmă cu doi ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...