Fosta soție a lui Cristi Borcea, surprinsă în compania unui bărbat misterios. Cum și-a făcut apariția Alina Vidican

Ioana Bucur, Anca Manolica 30.03.2021, 08:03
Fosta soție a lui Cristi Borcea, surprinsă în compania unui bărbat misterios. Cum și-a făcut apariția Alina Vidican

Alina Vidican a suferit cumplit după despărțirea de fostul acționar de la Dinamo. De fapt, a ales să își ia copiii și să plece cât mai departe de România, iar de cinci ani nu se mai știe aproape nimic despre ea, până acum! Fosta soție a lui Cristi Borcea a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios.

Fosta soție a lui Cristi Borcea, surprinsă în compania unui bărbat misterios. Cine a dat-o de gol pe Alina Vidican

Au avut una dintre cele mai mediatizate divorțuri din România. Alina Vidican a luptat până în ultimul moment să își salveze căsnicia cu fostul acționar de la Dinamo. După ce s-a declarat învinsă, și-a luat copiii și a plecat departe de România, în Miami, Statele Unite ale Americii, unde a început o nouă viață. De aproape cinci ani, s-a ferit să mai apară în public, iar despre viața ei personală nu s-a știut nimic. Acum, fosta soție a lui Cristi Borcea a fost surprinsă, pentru întâia oară de la despărțire, în compania unui bărbat misterios.

Alina Vidican a fost dată de gol chiar de mama sa, care a postat fotografia în care apar toți trei pe o rețea de socializare. Tânăr, chipeș, cu zâmbet larg pe chip, bărbatul este relaxat și foarte fericit lângă cele două femei. Se pare că Alina a fost cea care a făcut poza. Blonda arată mai bine ca oricând. Machiată discret, îmbrăcată cu o bluză simplă, bej, care îi lasă la vedere decolteul generos, pare pregătită de o zi de relaxare în compania mamei și, cel mai probabil, iubitului. Până acum, fosta soție a lui Cristi Borcea nu a vorbit despre un nou bărbat în viața ei și nici nu s-a afișat cu cineva pe rețelele sociale.

Fosta soție a lui Cristi Borcea, surprinsă în compania unui bărbat misterios
Alina Vidican, alături de bărbatul misterios

„Sunt nopți în care îmi dau lacrimile când mă gândesc la cei din America”

Cristi Borcea nu a suferit prea mult după divorțul de Alina Vidican, aruncându-se într-o nouă relație cu Valentina Pelinel, cea care i-a devenit soție și care i-a dăruit trei copii. Cu toate astea, chiar și acum, afaceristul a mărturisit că suportă cu greu ideea că o parte din familia sa este atât de departe.

„Sunt nopți în care îmi dau lacrimile când mă gândesc la cei din America. Pe Gloria (fiica lui cu Alina Vidican, n. red.) nu am văzut-o de un an, Mellisa și Alex au venit în iarnă… Toți copii, nu am probleme cu ei, învață bine, sunt bine crescuți. Dar depărtarea de ei este foarte grea…”, a declarat Cristi Borcea.

Fostul acționar de la Dinamo a explicat că, în ciuda scandalurilor în care a fost implicat, nu a fost niciodată nevoit să cumpere tăcerea fostelor sale partenere. Fără să se încurce cu vreun gram de falsă modestie, Borcea a spus că el le dă „oxigenul” și că femeile sunt „condamnate să să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii”.

„Nu, cum să le cumpăr (n.r. – tăcerea) dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”, a spus Cristi Borcea, la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...