Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, despre cum se comportă fotbalistul cu ea şi cele două fetiţe, după separare. “Este normal, sunt copiii lui” (exclusiv)

Cristian Cojocaru 12.03.2021, 15:25
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, despre cum se comportă fotbalistul cu ea şi cele două fetiţe, după separare. “Este normal, sunt copiii lui” (exclusiv)

Luna trecută s-a împlinit un an de când Bănel Nicoliță a ales un drum separat față de fosta soție. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playsport.ro, Cristina a ales să vorbească despre relația pe care o are cu fostul jucător al Stelei.

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță vine cu dezvăluiri

Cea care i-a fost alături lui Bănel Nicoliță timp de șase ani, a ales să vorbească la un an de la divorț, despre comportamentul fostului jucător la Steaua. În cadrul interviului acordat în exclusivitate pentru Playsport.ro, Cristina a mărturisit că libertatea lui Bănel a venit la pachet și cu lucruri mai puțin plăcute, dintre acestea făcând parte și suferința.

Pe lângă separarea de fosta sa soție, cea care i-a fost alături, Nicoliță a ales să se despartă și de cele două fete, lăsându-le în grija mamei lor. Dragostea lor puternică de altădată le-a adus celor doi două fete minunate, Amalia și Natalia. Din cauza faptului că s-a lăsat de fotbal, confuzia a apărut în viața fostului sportiv, lucru des întâlnit celor care se dedică în totalitate sportului.

Revenind la dragostea sa mare, Făurei, Bănel și-a dorit să transforme echipa locală de fotbal într-una de nivel național. Costul nu a fost reprezentat doar de banii pe care i-a investit, ci mai mult, propria sa familie. Visul său părea să devină realitate, mergând la Făurei, în Liga a 3-a, devenind jucător, tehnician, manager și finanțator al formației.

Fosta doamnă Nicoliță a decis să rupă tăcerea și să povestească despre relația sportivului cu ea și cele două fetițe
Fosta doamnă Nicoliță a decis să rupă tăcerea și să povestească despre relația sportivului cu ea și cele două fetițe

Timpul cu echipa îl costa timpul cu familia

Visul său l-a costat mare parte din banii agonisiți de-a lungul timpului din cariera sa sportivă, ruptura survenind atunci când material și emoțional, Bănel dedica mai mult echipei decât propriei sale familii.

“Au fost ani la rând în care el a plecat la Făurei, iar ea a rămas singură și cu fetele, și cu grădiniță. Dorința lui de a duce pe culmi acea echipa de fotbal l-a făcut să fie neglijent cu familia și să cheltuiască bani peste măsură. Cristina îl certa mereu din această cauză. El și ultimul leuț îl dădea pentru echipa aceea de fotbal. La un moment dat, distanta și-a spus cuvântul”, declarau apropiați ai lui Nicoliță, pentru Impact.ro, atunci când lucrurile păreau să nu mai meargă între cei doi.

Fosta soție a lui Nicoliță, a decis să rupă tăcerea la un an după divorț, mărturisind în ce relații se află Bănel cu ea și proprii copii.

“Fostul meu soț își sună copiii, se interesează de ei. Nu îi neglizează. Este normal, sunt copiii lui”, a declarat Cristina pentru Playsport.ro

Cei doi au ținut ascuns divorțul o perioadă de vreme, însă totul a ieșit la iveală atunci când sportivul a fost surprins în companiei unei alte femei. În apărarea lor, cei doi au susținut la acea vreme că erau deja separați de doi ani, fără ca nimeni să nu știe acest lucru.

Urmăriți Impact.ro și pe