Bănel Nicoliță, direct la Poliție după o bătaie ca-n filme. „Am fugit apoi în scara de bloc”

Marian Cărăvan 14.09.2020, 13:42
Bănel Nicoliță, direct la Poliție după o bătaie ca-n filme. „Am fugit apoi în scara de bloc”

Fostul fotbalist Bănel Nicoliță a ajuns direct la Poliție, după o bătaie ca-n filme pe litoralul românesc. Totul s-a petrecut într-o zonă de lux din stațiunea Mamaia.

Bănel Nicoliță, direct la Poliție după o bătaie ca-n filme

Fostul fotbalist Bănel Nicoliță a trecut prin clipe de coșmar în Mamaia, când ceea ce se voia o ieșire liniștită pe litoral a avut un deznodământ neașteptat. O bătaie ca-n filme l-a trimis pe Bănel Nicoliță direct la Poliție, pentru a da declarații. Un prieten de-al său a fost agresat și, prin urmare, fostul fotbalist a fost nevoit să dea socoteală organelor de poliție.

Bănel Nicoliță a fost interogat zilele trecute de polițiștii din Mamaia și fotografiat în timp ce îl indică pe agresorul prietenului său. În baza recunoașterii sale și a altor probe, anchetatorii din Mamaia l-au reținut pe agresor, un tânăr cu bani, originar din Iași, care, în cele din urmă, a fost eliberat și plasat sub control judiciar.

Polițiștii stațiunii Mamaia au întocmit dosar penal pe numele lui tânărului din Iași după ce au analizat camerele de supraveghere și după ce acesta a fost recunoscut de Bănel Nicoliță. Agresorul a fost reținut, arestat în primă fază de Judecătorie, însă eliberat sub control judiciar de Tribunalul Constanța.

De la ce a pornit scandalul

Incidentul în urma căruia Bănel Nicoliță a fost chemat să dea declarații la Poliție s-a petrecut în zona blocurilor de lux din Mamaia.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor de la malul mării, înainte de a intra în scara de bloc, prietenul lui Bănel a remarcat două tinere îmbrăcate sexy. Cum „ochii văd, inima cere”, tânărul și-ar fi „încercat norocul”, dar a fost refuzat de cele domnișoare care i-au atras atenția prietenului lui Bănel Nicoliță. Doar că nu a luat în calcul un detaliu important. Ceea ce nu știa acesta e că fetele erau însoțite de un alt bărbat, pe nume Iulian, un tânăr cu bani, născut în Iași, însă domiciliat în București.

Și de aici până la încăierare nu a fost decât un pas. În timp ce Emilian, prietenul lui Bănel Nicoliță, le făcea „marcaj strâns” fetelor, a apărut și Iulian. Bănel Nicoliță a dat dovadă de preznță de spirit și, de frică, s-a refugiat în scara blocului unde s-a petrecut scandalul.

„Am observat cum respectivul a ridicat pumnul drept pentru a-l lovi pe Emil, de jos în sus, sub bărbie. Eu, fiind sportiv, știu că se numește uppercut. Imediat după lovitură, prietenul meu a căzut la pământ, cu fața în sus, eu m-am speriat și am fugit înapoi în scara de bloc, de frică să nu iau și eu bătaie”, ar fi declarat Bănel Nicoliță, la Poliție.

Fostul fotbalist va fi, cel mai probabil, chemat și în fața judecătorilor, pentru a povesti cum un prieten de-al său a fost bătut cu sălbăticie de un alt tânăr, relatează Cancan.

Urmăriți Impact.ro și pe