Bănel Nicoliță, prima reacție după ce s-a aflat că a divorțat. Ce spune despre actuala iubită

Stan Filon 28.08.2020, 20:18
Bănel Nicoliță, prima reacție după ce s-a aflat că a divorțat. Ce spune despre actuala iubită

Bănel Nicoliță a venit cu detalii șocante despre divorțul său! Fostul fotbalist a recunoscut zilele trecute că a divorțat de mama celor două fetițe ale sale, dar în urmă cu scurt timp a recunoscut de când a plecat de acasă! Fostul sportiv a vorbit frumos despre fosta sa soție.

Bănel Nicoliță a părăsit căminul conjugal acum doi ani și jumătate

Bănel Nicoliță a declarat pentru emisiunea La Măruță că a plecat de acasă de acum doi ani și jumătate! Așadar, separarea s-a petrecut cu mult timp înainte de divorț, deoarece acesta a avut loc în urmă cu doar șase luni, fiind făcut la notar.

“Nu vreau să intru în amănunte, vreau doar să spun cum stau lucrurile. Eu doar atât pot să confirm: sunt de doi ani și ceva de când nu mai sunt împreună cu fosta soție, oficial am divorțat în luna februarie, anul acesta, dar de doi ani și ceva noi doi nu mai avem absolut nimic.

Bănel Nicoliță a părăsit căminul conjugal acum doi ani și jumătate
Bănel Nicoliță a părăsit căminul conjugal acum doi ani și jumătate

”Vreau să-i mulțumesc fostei soții”

Am încercat să ne mai împăcăm, să ne mai dăm o șansă, am hotărât amândoi că e mai bine pentru copii să ajungem la un divorț. Dacă erau ceva probleme apăreau de mult în presă. Dar nu. Ne-am înțeles foarte bine, suntem alături de copii, avem două fete minunate, pe care trebuie să le creștem cu tot ce avem mai bun”, a dezvăluit fostul fotbalist în cadrul emisiunii pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV.

“Sunt plecat de acasă de doi ani și ceva, m-am mutat la Făurei, mi-am luat apartament în București. Divorțul a fost la notar, în februarie. Avem dreptul la viață și pot să umblu cu vine vreau eu, atâta timp cât sunt divorțat.

Dacă nu eram divorțat, nu apăream niciodată, pentru că respect familia și copiii. Viața privată am ținut-o foarte bine (n.r.: departe de ochii presei) și ce rămâne între mine și familie rămâne acolo.

Vreau să-i mulțumesc fostei soții pentru cele două fete minunate, noi doi vom lupta împreună să le oferim un viitor bun, vom face sacrificii să nu ducă lipsa noastră. Am fost cu fetele la mare trei zile, doar eu cu ele două, la munte”, a mai declarat fostul sportiv în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Urmăriți Impact.ro și pe