Carmen de la Sălciua face dezvăluiri, la doi ani de la divorțul de Culiță Sterp (exclusiv)

Ioana Bucur 05.10.2021, 22:28
Carmen de la Sălciua face dezvăluiri, la doi ani de la divorțul de Culiță Sterp (exclusiv)

Se spune că timpul vindecă toate rănile, este valabil și în cazul celebrei cântărețe? Ce dezvăluiri a făcut Carmen de la Sălciua, la doi ani de la divorțul de Culiță Sterp.

Carmen de la Sălciua l-a iertat pe Culiță Sterp

Au fost cuplul de aur al showbiz-ului românesc, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat cu un divorț dureros. În 2019, după despărțirea de femeia care i-a fost soție timp de trei ani, Culiță Sterp spunea că „s-a simţit trădat de cel mai bun prieten al său”, fără a oferi însă amănunte.

Doi ani mai târziu, Carmen de Sălciua și-a deschis sufletul în fața jurnaliștilor redacției Playtech- Impact.ro.

„L-am iertat şi pe Culiţă, şi m-am iertat şi pe mine. Într-o poveste de iubire oamenii mai fac şi greşeli!”, a spus cântăreața, pentru playtech.ro.

Întrebată dacă a făcut un pas în spate în ultima perioadă, ferindu-se de lumina reflectoarelor, Carmen a explicat că a traversat o perioadă, în această vară, în care a simțit nevoia să ia o pauză de la viața în online.

„Pe la finele verii am fost mai puţin activă pe reţelele sociale. Am avut o perioadă de acest fel, în care am simţit nevoia să mai iau o pauză. Am ajuns la concluzia că e foarte trist şi foarte fals ce se întâmplă acum pe reţelele sociale.

Nu e chiar viaţă adevărată acolo. Sincer îţi spun, pana asta cibernetică de zilele trecute, eu cred că ne-a prins bine tuturor. Toată lumea intrase în panică, dar pentru mine a fost un semn că acest lucru ar putea fi unul ce ar trebui să ne dea de gândit tuturor. Fiindcă viaţa adevărată nu e nici pe Instagram, nici pe Facebook sau în altă parte. Şi v-o spune cineva care a revenit oarecum în lumea reţelelor sociale, în ultimele săptămâni”, a spus Carmen.

Carmen de la Sălciua face dezvăluiri, la doi ani de la divorțul de Culiță Sterp
Carmen de la Sălciua

„Într-o poveste de iubire faci şi greşeli”

Cât despre capitolul dragoste, fosta soție a lui Culiță Sterp a mărturisit că, de la divorț, nu a permis niciunui bărbat să se apropie de inima ei.

„Dar serios vorbind acum nu am dat nicio şansă nimănui, în ultimii doi ani, să se apropie de inima mea. Mi-am oferit timp din belşug ca să mă vindec. Să mă vindec de greşelile mele, care nu au fost puţine, şi de vechea mea opţiune asupra lumii.

Într-o poveste de iubire faci şi greşeli, e inevitabil. Iar eu, cea care uram până acum doi ani singurătatea în viaţă sau în iubire, am ajuns parcă să o preţuiesc. Sunt conştientă că sunt încă preţuită, curtată, ba chiar vă pot spune că am primit şi câteva cereri de logodnă, ba chiar şi în căsătorie. Am ridicat însă un zid în jurul meu şi aştept acum ca cel ce va reuşi să-l doboare să ştie ce vrea de la viaţă”, a mai spus ea.

Carmen Sălciua a spus că l-a iertat pe Culiță Sterp, dezvăluind că l-a felicitat chiar după ce a devenit tată.

„Dacă l-am iertat? Sigur că da, şi pe el, şi pe mine. Îi doresc tot binele din lume lui Culiţă, dar şi puterea de a avea grijă de noua sa familie, fiindcă nu e uşor. L-am felicitat atunci când i s-a născut copilul, i-am urat sănătate şi lui, şi soţiei şi micuţului. Iar el mi-a mulţumit. Acum am ajuns într-o fază în care ştiu că vorbele, singure, nu mai sunt suficiente.

E nevoie şi de fapte, care să le dubleze, care să-ţi arate că te poţi bizui pe cel de lângă tine. Mi-am învăţat lecţia singurătăţii şi cred că am ajuns în etapa în care voi accepta ceea ce-mi oferă mai bun viaţa. Altfel spus, dacă voi merge într-o bună zi la un mic magazin să-mi cumpăr nu ştiu ce şi acolo îmi voi întâlni marea iubire, o voi acceptat necondiţionat. Dacă inima-mi va spune că aşa va fi bine să fac, o voi face!”

Urmăriți Impact.ro și pe