Fosta iubită a lui Adrian Mutu, implicată într-un scandal uriaş. „S-a culcat cu tot vestiarul lui Inter și al lui AC Milan”

Andrei Cezar, Iulia Statie 21.07.2021, 10:53

Apar noi înregistrări șocante cu Florentino Perez. Președintele lui Real Madrid l-a umilit pe fostul jucător ”blanco”, Mesut Ozil, pe seama relației cu fosta sa iubită, Aida Yespica, cea care s-a iubit în trecut și cu Adrian Mutu.

Fosta iubită a lui Adrian Mutu, implicată într-un scandal uriaş

După venirea la Real Madrid (2010), Messut Ozil s-a despărțit de Anna Maria Lagerblom și s-a cumplat cu Aida Yespica, modelul venezuelean despre care a vorbit Florentino Perez. Într-o nouă înregistrare publicată de El Confidencial, conducătorul clubului de pe Santiago Bernabeu vorbește în mod defăimător despre fostul mijlocaș al echipei din capitala Spaniei.

Perez povestește cum Jose Mourinho, antrenorul de atunci al Realului, i-ar fi spus lui Ozil despre ”istoricul” amoros al fotomodelului.

Când Ozil a venit la Madrid, și-a înlocuit iubita cu un model italian din Milano. Își lua un avion privat, mergea să se culce cu ea, după care se întorcea. Relația lor a ținut până când Mourinho i-a spus că modelul acela s-a culcat cu tot vestiarul lui Inter și al lui AC Milan, inclusiv cu oamenii din staff-ul lor”, ar fi spus Florentino Perez pe înregistrare, potrivit El Confidential.

Aida Yespica ar fi fost și iubita lui Adrian Mutu în 2005, pe când fostul atacant al naționalei evolua la Juventus. Focoasa brunetă a devenit cunoascută în lumea mondenă prin prisma relațiilor pe care le-a avut. Ea s-a iubit și cu alți fotballuiști celebri, precum Christian Vieri și Matteo Ferrari. Ultimul este și tatăl fiului ei, Aron.

Mesut Ozil, pe vremea cand evolua la Real Madrid
Mesut Ozil, pe vremea cand evolua la Real Madrid

Relația cu Aida, motivul despărțirii lui Ozil de Real Madrid

Aida Yespica a recunoscut relația amoroasă cu Mesut Ozil. Jucătorul lui Real Madrid se deplasa în fiecare zi liberă la Milano cu un avion privat și revenea a doua zi dimineață, direct la antrenamente. Se pare că aceasta ar fi fost și cauza rupturii dintre Ozil și clubul madrilen, în 2013.

L-am cunoscut pe Mesut în 2011 la Madrid, într-o discotecă. Apoi el a venit la Milano mai des, pentru a mă vedea. Ne-am distrat împreună, apoi ne-am îndepărtat. Acum el e fericit cu altcineva, și eu la fel. Nu m-am implicat deloc în cariera lui sau în alegerile pe care le-a făcut”, declara în 2013 Aida Yespica, după ce au ieșit la iveală informații despre zborurile lunare pe care le făcea Ozil spre Italia pentru a se întâlni cu ea, călătorii care-l costau peste 18.000 de euro de fiecare dată, potrivit gsp.ro.

Mesut Ozil este căsătorit cu Amina Gulse din 2019.

Jucătorul german a fost transferat de la Werder Bremen pe Santiago Bernabeu în 2010. În tricoul blanco el a marcat 27 de goluri și a oferit 80 de pase decisive. 3 trofee a câștigat Ozil cu Real Madrid: cupa (2011), campionatul (2012), supercupa (2012).

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe