Cristiano Ronaldo, atacat fără mănuși. Ce a putut să zică Florentino Perez despre fotbalist: ‘Imbecil și bolnav’

Ioana Bucur 14.07.2021, 19:42
Cristiano Ronaldo, atacat fără mănuși. Ce a putut să zică Florentino Perez despre fotbalist: ‘Imbecil și bolnav’

Președintele Real Madrid a răbufnit, iar în vizorul său a ajuns vedeta portugheză. Cristiano Ronaldo, atacat fără mănuși. De necrezut ce a putut să spună Florentino Perez despre celebrul fotbalist.

Ce a putut să zică Florentino Perez despre Cristiano Ronaldo

Președintele Real Madrid amenință cu tribunalul, după ce jurnaliștii spanioli au publicat o înregistrare audio, făcută în 2012, în care acesta arunca critici dure la adresa starului portughez.

În controversata înregistrare scoasă la lumină de cotidianul spaniol El Confidencial, Florentino Perez poate fi auzit spunând despre Cristiano Ronaldo că este „idiot” și „nebun”.

„Este nebun. Tipul ăsta este un idiot, un bolnav. (…) Crezi că tipul acesta este normal, dar nu este normal, de altfel nu ar face toate lucrurile pe care le face. Ultima prostie pe care a făcut-o, toată lumea a văzut-o”, ar fi spus Florentino Perez despre Cristiano Ronaldo.

Nu doar fotbalistul a fost vizat de comentarii scandaloase. Președintele Real Madrid l-a atacat și pe Jose Mourinho.

„Aceștia (n.r. Ronaldo și Mourinho) au un ego groaznic, sunt extrem de răsfățați și nu văd realitatea. Dacă ar vedea-o, ar câștiga mult mai mulți bani. Ei sunt anormali pentru că vorbim aici de extrem de mulți bani din drepturile de imagine.

Dar ei nu sunt bine văzuți, nimeni nu îi place. Dacă publicitatea făcută lor ar fi una pozitivă, totul s-ar schimba”, se arată în transcrierile înregistrării audio din 2012.

După publicarea transcrierilor înregistrării audio în cotidianul El Confidencial, Perez a amenințat că îi va da în judecată pe jurnaliștii spanioli.

Cristiano Ronaldo, atacat fără mânuși. Ce a putut să zică Florentino Perez
Cristiano Ronaldo

Ronaldo, mândru de naționala Portugaliei

Chiar dacă echipa sa a fost eliminată în optimile Euro 2020 după confruntarea cu Belgia, Cristiano Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, s-a declarat mândru de parcursul Portugaliei la competiție și a adăugat că el și colegii săi vor reveni, mai puternici, la viitoarele turnee finale.

„Nu am obţinut rezultatul dorit şi am părăsit competiţia mai devreme decât am prevăzut. Dar suntem mândri de parcursul nostru, am făut totul pentru a păstra titlul de campioni ai Europei şi acest grup a dovedit că poate aducă încă bucurii portughezilor.

Felicitări Belgiei şi succes celor rămaşi în competiţie. În ceea ce ne priveşte, noi vom reveni şi mai puternici”, a afirmat Ronaldo.

În vârstă de 36 de ani, portughezul a egalat, la Euro-2020, recordul de goluri la naţională (109), deţinut de iranianul Ali Daei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...