Adrian Mutu, detalii din contractul cu FCU Craiova. ”Aproape l-am semnat”

Nicu Stan, Alexandru Teodorescu 28.05.2021, 16:32
Adrian Mutu, detalii din contractul cu FCU Craiova. ”Aproape l-am semnat”

Adrian Mutu, detalii din contractul cu FCU Craiova. ”Aproape l-am semnat”. Briliantul mai are de încheiat câteva formalități și va debveni oficial antrenorul clubului oltean.

Adrian Mutu este în proporție de 99% noul antrenor al FC U Craiova. ”E vorba despre o înțelegere pe doi ani!”

Adrian Mutu a dat detalii din contractul pe care îl va semna cu FCU Craiova cât de curând. În urmă cu 48 de ore, Adrian Mutu anunța că se află în discuții cu mai multe echipe, printre care și cu Craiova lui Mititelu, iar acum se pare că fostul număr 10 al naționalei va semna pentru a prelua ca antrenor clubul din Oltenia.

Briliantul a păstrat secret ceva timp cu cine va semna, iar astăzi adezvăluit ce club din Liga a I-a va antrena. Adrian Mutu a spus ”da” Craiovei și mai are de pus la punct doar câteva detalii de birocrații, detalii pe care le dezbate chiar acum cu Adrian Mititelu Jr. și cu președintele clubului, Marcel Pușcaș.

Adrian Mutu s-a inteles cu FC U Craiova
Adrian Mutu s-a inteles cu FC U Craiova

Adrian Mutu a recunoscut că bate palma cu adrian Mitetelu

”Da, este Craiova, aproape am semnat. E vorba despre o înțelegere pe doi ani!”, a fost prima reacție a lui Adrian Mutu, în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Astfel, Adrian Mutu va fi antrenorul echipei finanțate de Adrian Mititelu, club care a promovat la capătul sezonului competițional recent încheiat.

Informația circulă de câteva zile în lumea fotbalului

Informațiile conform cărora Briliantul va ajunge pe banca tehnica a FC U Craiova au început să circule de mai mult timp prin lumea fotbalului. Cu toate astea, până azi, Adrian Mutu nu confirmase hotărârea lui în mod oficial.

Adrian Mutu a confirmat că în proporție de 99% va fi antrenorul celor de la FC U Craiova, urmând ca în scurt timp să semneze contractul pentru următoarele două sezoane.

Briliantul a lăsat să se înțeleagă că se află în discuții cu FC U Craiova

În urmă cu doar câteva zile, Adrian Mutu lăsa de înțeles că ar putea ajunge antrenor la FC U. Craiova.

”Știu imnul Craiovei. Tata a fost și este fan al Craiovei. Am crescut de la trei ani cu reviste cu Balaci, Ștefănescu, cu toți. Sunt obișnuit să aud în casă despre Universitatea Craiova. Așa cum am răspuns și ieri, sunt negocieri și cu Universitatea Craiova (n.r – U Craiova 1948), dar și cu alte echipe. Momentan nu am luat nicio decizie. Ceea ce pot să spun e că e o echipă interesantă, știu ce atmosferă e acolo, știu ce rivalitate va fi între cele două Craiove. Mai mult nu vă pot spune la această oră, pentru că nu e fair-play. Sunt negocieri în curs, o să aflați atunci când va fi ceva”, spunea Adrian Mutu.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe