EXCLUSIV

Florin Zamfirescu, dezvăluiri-șoc la zece ani de la divorțul de Cătălina Mustață: ”Îi plăcea să consume alcool și să facă urât!”. EXCLUSIV

Carmen Andrei 27.09.2021, 14:56
Florin Zamfirescu, dezvăluiri-șoc la zece ani de la divorțul de Cătălina Mustață: ”Îi plăcea să consume alcool și să facă urât!”. EXCLUSIV

Vestea că actrița Cătălina Mustață revine în România, după cinci ani de ședere în America, l-a luat prin surprindere pe fostul ei soț, Florin Zamfirescu, care îi este vecin, în Mogoșoaia. Contactat de reporterii impact.ro, Florin Zamfirescu face dezvăluiri-șoc, la zece ani de la divorțul de ”Regina reclamelor”: ”Îi plăcea să consume alcool și să facă urât!”.

Florin Zamfirescu, dezvăluiri-șoc despre fosta sa soție, Cătălina Mustață

Actrița Cătălina Mustață, care și-a ”închiriat” vocea în zeci de reclame, ne-a dezvăluit, într-un recent interviu, că revine definitiv în România, după cinci ani de ședere în Texas, unde locuiește actualul ei soț. ”În ultima vreme, am fost plecată în SUA, în Texas, unde se află soțul meu, dar va veni și el, în curând, în România. Sunt pregătită să joc la teatru, sper să nu se închidă iar”. Cătălina este căsătorită cu Mihai Avram, fostul ei profesor de fizică, din anii de liceu. Ea a anunțat că s-a recăsătorit, după divorțul de Florin Zamfirescu, într-un interviu pentru TVR 2: ”M-am măritat pe 14 martie, în Texas. E acea iubire matură şi sunt foarte fericită”, spunea ea, în urmă cu cinci ani.

Contactat de reporterii impact.ro, actorul Florin Zamfirescu face dezvăluiri, în exclusivitate, despre fosta lui soție, Cătălina Mustață, care îi este vecină în Mogoșoaia: ”Eu am lăsat loc de ”Bună ziua!”, ea nu. Ce relație să mai am cu ea, dacă nici la salut nu răspunde? Îl știu pe soțul Cătălinei, l-am cunoscut personal, este un băiat de toată isprava. Ea însă este o canarie. Sub aspect de domnișoară frumoasă, simpatică și manierată, ea nu e deloc așa. Este prietenă cu paharul, motiv pentru care noi ne-am și despărțit. Ea tot așa a și rămas. Îi plăcea să consume alcool și să facă atât de urât cum n-a crezut nimeni că o femeie poate să facă. Au trecut 10 ani de când ne-am despărțit, n-am zis asta niciodată. Nici n-am lipsă de relație cu ea, n-am nevoie. Am o relație minunată cu actuala parteneră de viață, îmi pare rău că nu am avut-o de mai mult timp”.

Florin Zamfirescu, dezvaluiri-soc despre fosta sa sotie, Catalina Mustata
Florin Zamfirescu, dezvaluiri-soc despre fosta sa sotie, Catalina Mustata

Florin Zamfirescu s-a retras de pe scenă: ”Nu vreau să ajung ca Radu Beligan, cu cască-n ureche și să nu mai știu pe ce lume mă aflu”

Artistul de calibru Florin Zamfirescu, care a făcut un rol de zile mari și în telenovela ”Inimă de țigan”, s-a retras din lumina reflectoarelor. Nu regretă, ci consideră că, după 50 de ani închinați scenei și cinematografiei, merită să trăiască în liniște: ”M-am retras, îmi pare rău, îmi văd de viața mea, de ultimii ani vreau să fie trăiți frumos, am 40 de ani de profesorat, 50 de ani de actorie film și teatru.

Alții s-au retras, fără voia lor, și la 53 de ani, cum a fost Amza Pellea și Octavian Cotescu, nimeni n-a depășit 70 de ani. Ștefan Iordache a murit la 67 de ani, eu am 72 de ani. Nu mi-ar fi mie rușine să ies din nou pe scenă? Să fac ca Radu Beligan, cu cască în ureche și să nu mai știu ce zic și pe ce lume mă aflu?”, a mai adăugat Florin Zamfirescu, în exclusivitate pentru impact.ro

Urmăriți Impact.ro și pe