EXCLUSIV

Câți bani face Cătălina Mustață din reclame. Locuiește în America, dar și-a ”închiriat” vocea în România EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 21.09.2021, 15:48
Câți bani face Cătălina Mustață din reclame. Locuiește în America, dar și-a ”închiriat” vocea în România EXCLUSIV

Celebra actriță Cătălina Mustaţă a trăit, în ultimii cinci ani, în Texas, alături de Mihai Avram, cu care s-a măritat, în mare secret, pe 14 martie 2016. Ieri, la Gala Premiilor UCIN, artista ne-a povestit, în exclusivitate, despre viața de familie, dar și cum a continuat să-și ”închirieze vocea”, și la vreme de pandemie, pentru spoturile publicitare realizate la București, deși se afla peste Ocean, la mii de kilometri distanță.

”Am locuit în Texas, alături de soțul meu!”

Cătălina Mustață a fost în centrul atenției, aseară, la Operă, unde a avut loc Gala Premiilor UCIN. Prezență rară, la evenimente, actrița ne-a dezvăluit că va renunța la naveta spre Texas, unde a locuit, în ultimii cinci ani:

În ultima vreme am fost plecată în SUA, în Texas, unde se află soțul meu, dar va veni și el, în curând, în România. Sunt pregătită să joc la teatru, sper să nu se închidă iar, ne-a spus ea, în exclusivitate pentru impact.ro.

Câți bani face Cătălina Mustață din reclame
Actrița Cătălina Mustață

”Am trăit mai mult din reclame, în pandemie!”

Întrebată cum se descurcă, din punct de vedere financiar, Cătălina, desemnată și ”Regina Reclamelor”, ne-a spus:

Am trăit mai mult din reclame, în pandemie, cu vocea, ca să zic așa, da. Eu am un microfon profesional cu mine, cu care pot face înregistrări, așa că nu a mai fost nevoie să mă cheme la studio. Dar nu se câștigă grozav în pandemie, a mai adăugat actrița, care are la activ sute de reclame, la diverse produse, de la cele alimentare, la cele cosmetice, vocea sa aducându-i, de-a lungul vremii, zeci de mii de euro.

Cătălina Mustață: ”Cu dragostea stau excelent!”

Actrița Cătălina Mustață arată impecabil și o prinde de minune tunsoarea franțuzească, conferindu-i un aer ștrengăresc. Întrebată care sunt secretele frumuseții, ale optimismului său de invidiat, actrița ne-a declarat, cu sinceritate:

Gândesc pozitiv, iubesc ce-mi place, ce există frumos în jur, asta e singura mea rețetă.

Iar când a venit vorba despre iubire, despre povestea de dragoste cu soțul ei, Mihai Avram, artista ne-a spus, radiind de fericire:

Cu dragostea stau excelent!

De altfel, Cătălina şi Mihai, care e și chitarist, au colaborat împreună, pentru comedia interactivă “Self Management and Anger Control”, în urmă cu 5 ani, realizată pentru comunitatea de români din Texas.

Câți bani face Cătălina Mustață din reclame
Cătălina Mustață trăiește o poveste de dragoste cu fostul său profesor din liceu

Cătălina este căsătorită cu fostul ei profesor de fizică, din anii de liceu

Artista Cătălina Mustaţă a anunțat că s-a recăsătorit, după divorțul de Florin Zamfirescu, într-un interviu pentru TVR 2:

M-am măritat pe 14 martie, în Texas. E acea iubire matură şi sunt foarte fericită, spunea ea, în urmă cu cinci ani.

Soțul Cătălinei este nimeni altul decât fostul ei profesor de fizică, din anii de liceu. Cei doi s-au îndrăgostit la întâlnirea de 20 de ani de la absolvirea Colegiului Unirea.

Câți bani face Cătălina Mustață din reclame
Actrița, alături de fostul său soț, Florin Zamfirescu

Florin Zamfirescu a suferit enorm, după divorțul de Cătălina Mustață: ”Ea este un om ranchiunos”

Cătălina a fost căsătorită timp de 21 de ani cu actorul Florin Zamfirescu, dar, după divorț, nu au rămas în relații bune. Actorul a povestit despre fosta soție:

Am suferit… Nu mă așteptam ca la 62 de ani să rămân singur. Ei i s-a năzărit… nu vreau să intru în amănunte penibile… dar adevărul e următorul: ei i s-a năzărit că eu nu o ajut destul să se remarce în meseria noastră. Ea este un om ranchiunos, un om care vrea să devină… Și i-am spus: să știi că e diferență între «să devii» și «să parvii». Trebuie să muncești, să rabzi, să suporți, a mărturisit Florin Zamfirescu, în emisiunea lui Mădălin Ionescu, de la Metropola TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...