Florin Ristei și Carmen Grebenișan, de la Asia Express, au dat cărțile pe față! Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei la filmările emisiunii de la Antena 1

Diana Radu 24.03.2020, 14:27
Florin Ristei și Carmen Grebenișan, de la Asia Express, au dat cărțile pe față! Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei la filmările emisiunii de la Antena 1

În cea de-a cincea etapă a celui mai dur reality show, Asia Express, cele șapte echipe aflate în concurs au fost supuse unei probe fără precedent. Mai exact, echipele deja formate au trebuit să facă schimb de parteneri. Astfel, Florin Ristei a ajuns în aceeași echipă cu Carmen Grebenișan, lucru care a aprins imaginația fanilor.

Florin Ristei și Carmen Grebeșan, despre experiența trăită împreună la Asia Express

Competiția Asia Express i-a făcut pe Ristei și pe Carmen rivali și tot competiția i-a obligat să fie și prieteni pentru a putea trece mai departe ca o echipă peste problele ce le aveau de îndeplinit. Astfel, cei doi au petrecut împreună 24 de ore și au munci împreună. De asemenea, aceștia au fost nevoiți să împartă și același pat, conform regulilor competiției. Așadar, fanii se întreabă dacă între cei doi s-a întâmplat ceva.

florin ristei, carmen grebesan, asia express
Florin Ristei și Carmen Grebeșan, despre experiența trăită împreună la Asia Express. Sursă foto: Viva

Printre probele pe care Carmen și Ristei le-au avut de trecut împreună se numără înfășuarea unei paiote de ață care era îmrăștiată și încurcată printr-o piață și așezarea corectă a unor prosoape pe sârmă. Important de precizat ar mai fi faptul că potrivit regulilor echipa care se reunea prima în punctul de întâlnire cu Gina, avea imunitate. Iar prima echipă reunită a fost cea a lui Carmen Grebeșan cu Alina Ceușan. Însă, pentru faptul că a ajutat-o să câștige Ristei i-a cerut lui Carmen să nu-i propună pentru eliminare.

Cât despre noaptea petrecută împreună, Florin Ristei, Carmen Grebeșan și Speak au făcut un vlog în care au dat cărțile pe față. „M-am uitat aseara și m-a surprins oarecum ce am văzut. Pentru că s-a văzut ce s-a văzut la TV, însă nu avem cum să negăm ce s-a întâmplat. Că nu s-au dat părți la TV”, a spus Ristei.

În momentul în care Speak i-a întebat dacă au făcut ceva în aceea noapte, Ristei a răspuns: ”Nu, mă nu”, iar Carmen a completat: „Dar nu ne-am certat cât am fost amândoi”.

Per total cei doi spun că experiența a fost una plăcută, însă nu se pune problema de a fi ceva mai mult între ei. „Mie la început îmi era antipatic, asta, Florin. Dar rău de tot. Îți mărturisesc asta, rău de tot”, a spus Carmen.

Urmăriți Impact.ro și pe