Prin ce condiții de neimaginat a trecut Gina Pistol la filmările Asia Express. Vedeta de la Antena 1 a făcut totul public

Diana Radu 23.03.2020, 16:24
Prin ce condiții de neimaginat a trecut Gina Pistol la filmările Asia Express. Vedeta de la Antena 1 a făcut totul public

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii Asia Express, de la Antena 1, a dezvăluit prin ce condiții greu de imaginat a trecut în timpul filmărilor. Vedeta spune că poate cea mai grea provocare în cel de al treilea sezon Asia Express a fost canicula, dar care au fost provocările din sezoanele anterioare?

Gina Pistol, despre filmările de la Asia Express. Care au fost provocările fiecărui sezon?

După cum bine știți, iubita lui Smiley a prezentat toate cele trei sezone ale emisiunii Asia Express de pe Antena 1. Astfel, Gina Pistol este și cea mai în măsură să ne spună care au fost provăcările fiecărui sezon. Primul sezon Asia Express s-a filmat în Vietnam, Cambogdia, Thailanda și Laos. Al doilea sezon s-a filmat în India, unde cea mai mare provocare a fost malaria, dar și vremea, iar al treilea în Filipine și Taiwan.

gina pistol, asia express, antena 1, provocari
Gina Pistol, despre filmările de la Asia Express. Care au fost provocările fiecărui sezon?

Cu toate că s-a călit trecând deja prin două sezoane Asia Express, Gina Pistol spune că experiența din Filipine a venit la pachet cu o mare provocare, și anume canicula. Vedeta povestește că era atât de cald încât trebuia să-și retușeze în mod frecvent machiajul, iar din cauza soarelui puternic rămânea de fiecare dată cu urmele hainelor purtate.

„Știam că va fi cald, dar nu în halul ăsta. Simți efectiv cum îți ia foc pielea atunci când stai în soare, a trebuit să folosesc factor de protecție 100 pentru că altfel nu aveam cum să filmez. În ceea ce mă privește am avut probleme și cu partea de make-up, pentru că o dată la 30 de minute trebuia să mă machiez din nou. Din cauza transpirației nu stă nimic pe față”, a povestit Gina Pistol.

Cât despre cea mai tare experiență pe care a trăit-o, Gina spune că aceasta s-a petrecut în Filipine atunci când a aterizat pe apă cu un hidraavion. Vedeta a filmat intr-oul unei ediții în aer pentru a le prezenta telespectatorilor peisajele absolut senzaționale din Filipine.