FOTO EXCLUSIV

Brigitte Pastramă s-a transformat total după ce soțul i-a plecat de-acasă. Cum a ajuns să se îmbrace femeia

Iancu Andreea, Mihai Ianoși 24.05.2021, 13:20

În familia Pastramă a izbucnit recent un scandal monstru, care a dus la plecarea soțului lui Brigitte de acasă. Florin și partenera sa de viață au avut parte de niște discuții aprinse legate de bani, motiv pentru care bărbatul a decis să își facă bagajele și să plece pentru o vreme din casa unde locuiau împreună. Deși a apărut extrem de afectată de situație, Brigitte Pastramă s-a transformat total după ce soțul i-a plecat de acasă. Aceasta a fost surprinsă de reporterii impact.ro prin București, afișând o ținută atipică pentru modul cum vedeta și-a obișnuit fanii să o vadă.

Florin Pastramă a plecat de acasă. “O să mă gândesc bine când o să vrea să se întoarcă”

Problemele soților Pastramă sunt deja la ordinea zilei, între Florin și Brigitte apărând adesea discuții din pricina datoriilor pe care bărbatul le are de achitat. De această dată, banca a pus sechestru pe 70.000 de euro din contul pe care cei doi soți îl au la comun. Văzând că lipsesc atât de mulți bani, Brigitte a explodat, în timp ce Florin Pastramă și-a făcut bagajul și a plecat de acasă. Afaceristul susține că își dorește să își rezolve problemele, mutarea sa fiind una temporară.

N-ai cum să rezolvi problemele cu Brigitte. Nu se poate așa ceva, nu e normal. I-au blocat banii pentru că e numele meu acolo, trebuie să rezolv problemele de aia plec. Frații mei sunt plecați, mama e la spital, nu are cine. Trebuie să merg să rezolv problemele apoi facem contractul (nr. de separare a bunurilor) și gata. Nu sunt supărat. Eu sunt sigur că am luat cea mai bună decizie, nu ne despărțim, a spus Florin Pastramă la Antena Stars.

Brigitte Pastramă s-a transformat după ce soțul i-a plecat de acasă
Brigitte și Florin Pastramă

Brigitte nu este de acord că soțul său a ales să plece

Nu este pentru prima oară când bruneta se trezește singură peste noapte, Florin având antecedente în privința părăsirii domiciliului conjugal. Cum în fiecare situație dificilă Brigitte rămâne de una singură, vedeta a început să intre la bănuieli și chiar să considere că soțul său nu acționează deloc așa cum ar fi cazul într-o căsnicie. În plus, Brigitte este nemulțumită și de faptul că Florin Pastramă o neglijează și nu îi oferă cadourile pe care și le dorește.

Mi se par foarte aiurea că Florin mă lasă singură de fiecare dată când am probleme. Acum își face bagajele și se duce să își rezolve problemele. Eu oricum sunt singură, am doar copiii, chiar nu mă mai interesează, e alegerea lui, să își facă bagajele să se ducă acasă. Eu chiar n-am crezut că-și va face bagajele. A mai plecat, dar s-a întors, dar acum Florin a luat-o foarte serios. E al doilea Paște pe care-l facem și nu-mi oferă nimic, ba chiar îmi face probleme. El mereu zice că are bani, moștenire, avere, dar niciodată nu-mi face niciun cadou. O să mă gândesc bine când o să vrea să se întoarcă acasă. Eu consider că el mereu are un plan B și nu consider că asta este o căsnicie reală, când e real lupți, cum am făcut eu, nu pleci, a spus bruneta la TV.

Brigitte Pastramă, transformată total după ce soțul i-a plecat de acasă

Fără grija partenerului de viață prin preajmă, Brigitte pare să își scoată la înaintare toate atuurile. Bruneta a fost surprinsă recent de reporterii impact.ro. într-o ținută atipică pentru stilul ei vestimentar. Brigitte Pastramă este total transformată după ce soțul i-a plecat de acasă și s-a afișat extrem de sexy, îmbrăcată cu o rochie scurtă și purtând tocuri înalte. Soția lui Florin Pastramă avea treabă la un salon de înfrumusețare din zona Iancu Nicolae și nu s-a sfiit să își expună picioarele, fiind încălțată cu o pereche de sandale extrem de scumpe. Ulterior, bruneta și-a continuat drumurile prin București la volanul bolidului său de lux.

Puternică din fire, rămâne de văzut dacă Brigitte îi va ierta lui Florin Pastramă reacțiile și îl va reprimi acasă. Deranjată de faptul că trecutul soțului său îi afectează situația financiară, bruneta este pregătită pentru orice. Aceasta chiar a recunoscut că a încercat să îl ajute pe Florin, însă refuză să facă eforturi pentru a rezolva mereu problemele acestuia. În plus, ea este pregătită să înfrunte o viață de una singură, dacă soțul său va decide să plece.

El m-a acuzat pe mine că cică s-a întâmplat totul că stătea cu mine. Mi se pare foarte aiurea. Eu nu sunt de acord să muncesc pentru problemele altora. Am fost trup și suflet, am vrut să-l ajut, dar nici chiar așa. Nu mi se pare corect. O să merg la biserică și o să mă rog la Dumnezeu să-mi rezolve problema. O să mi-o rezolve, dar m-a deranjat reacția lui Florin. Nu i-am cerut lui niciodată nimic și nu mi se pare corect să arunce vina pe mine pentru problemele lor, când eu chiar am fost alături de ei.

Dragoste cu forța nu se poate, dacă vrea să plece, e alegerea lui. Fiecare alege ce vrea să facă cu viața lui. Eu sunt singură că nu au cum să-mi ia banii, eu voi demonstra că sunt banii mei, nimeni nu-i poate lua, nu sunt sursa lui de venit, sunt din vânzarea casei mele, dar mă deranjează reacția lui, a făcut ca ceilalți. Când dă de probleme renunță și pleacă, a declarat Brigitte Pastramă în propria emisiune.