FOTO EXCLUSIV

Brigitte și Florin Pastramă, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi după scandalul monstru FOTO EXCLUSIV

Ana Anitoiu 01.06.2021, 12:38

Brigitte și Florin Pastramă sunt din nou împreună, deși părea că între ei doi nu mai exista cale de împăcare. Fotoreporterii Impact.ro i-au surprins în București, alături de fiica ei, Sara. Iată cum au apărut cei trei în public.

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Cum au fost surprinși

Brigitte și Florin Pastramă au fost surprinși de fotoreporterii Impact.ro alături de fiica ei, Sara, la mall Băneasa, unde au făcut cumpărături. După ce au trecut pe la un magazin de peruci și la unul de sport, fosta soție a lui Ilie Năstase și fiica ei au mers la o patiserie din apropiere pentru a cumpăra doi covridogi, timp în care bărbatul a mers să aducă mașina din parcare.

Pentru această ieșire, Brigitte Pastramă a îmbrăcat o rochie scurtă albă cu imprimeuri florale, cu mâneci lungi și închisă până la gât, pe care a asortat-o cu o poșetă roșie mare. Bruneta a încălțat o pereche de pantofi cu toc și nu a renunțat la masca de protecție nici măcar afară. Spre deosebire de ea, fiica ei a optat pentru o ținută sport și nu s-a dezlipit de telefonul ei mobil.

Brigitte si Florin Pastrama, din nou impreuna. Cum au fost surprinsi cei doi
Brigitte si Florin Pastrama, alaturi de fiica ei, Sara

Brigitte și Florin Pastramă, o nouă afacere

După ce banca i-a pus sechestru pe 70.000 de euro brunetei, soțul ei a părut că a vrut să-și ia tălpășița. Totuși, cei doi s-au împăcat și au făcut planuri pentru o nouă afacere. Mai exact, Brigitte și Florin Pastramă vor să își deschidă un loc în care să se vândă gogoși iarna și înghețată vara. În plus, fosta soție a lui Ilie Năstase își dorește să își deschidă o fabrică.

”De când nu mai sunt așa restricții, avem petreceri, evenimente mici. Am avut o întâlnire cu cineva care dorește să cumpere și proiect și absolut tot. Am achiziționat în urmă cu un an cu teren. Am luat autorizația și nu prea aș vrea să construiesc eu și doresc să vând, pentru că doresc să-mi fac o fabrică. O să plec pe alt continent ca să aduc utilajele și m-am gândit că mai bine vând terenul și cumpăr o hală de producție. E în Sectorul 2. Profil pentru copii”, a spus Brigitte Pastramă, care l-a iertat pe soțul ei inclusiv pentru faptul că a agresat-o fizic și verbal.

Brigitte Pastramă, despre căsnicia ei: ”Nu consider că este reală”

În urmă cu puțin timp, Brigitte Pastramă era supărată foc pe faptul că soțul ei a plecat de acasă, ca să își rezolve problemele. Bruneta i-a reproșat bărbatului că o lasă singură și că nu obișnuiește să îi facă daruri. Ea a spus despre căsnicia lor că nu i se pare ”reală”.

”Mi se par foarte aiurea că Florin mă lasă singură de fiecare dată când am probleme. Acum își face bagajele și se duce să își rezolve problemele. A mai plecat, dar s-a întors, dar acum Florin a luat-o foarte serios. El mereu zice că are bani, moștenire, avere, dar niciodată nu-mi face niciun cadou. O să mă gândesc bine când o să vrea să se întoarcă acasă. Eu consider că el mereu are un plan B și nu consider că asta este o căsnicie reală, când e real lupți, cum am făcut eu, nu pleci”, a spus Brigitte Pastramă, care are doi copii mari: Robert, din căsnicia ei cu omul de afaceri Octavian Sfăt, și Sara, din relația pe care a avut-o cu Ovidiu Torj.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...