Florin Dumitrescu, în centrul unui scandal monstru: „Rămâne pentru mine un cantinar obosit”

Mihnea Tălău 24.04.2023, 22:29
Florin Dumitrescu, în centrul unui scandal monstru: „Rămâne pentru mine un cantinar obosit”

Unul dintre cei mai apreciați chefi din România, Florin Dumitrescu, s-a ținut departe de scandaluri, însă, în cu câțiva ani în urmă, juratul de la Chefi la Cuțite a fost protagonistul unei acuzații extrem de grave. Aduse de un maestru al bucătăriei.

O luptă pe cuțite

Cu câțiva ani în urmă, pe vreme când lucra la Pro TV, Florin Dumitrescu a fost luat în vizor de un celebrul bucătar român din Marea Britanie, chef Loredan Gargalac. Acesta îl ataca direct pe Florin Dumitrescu, considerându-l neexperimentat în ale bucătăriei. Mai mult, Loredan Gargalac spunea că actuala vedetă de la Antena 1 ar fi furat un set de cuțite scumpe de la unul din restaurantele în care a lucrat, scrie Cancan.ro.

„După cum știți, de ceva vreme, am argumente solide cu Florin Dumitrescu, jurat la Masterchef, care nu respecta, de fapt nu cunoștea, normele de HAACP în bucătărie. Acest bucătar, care cu puțin timp în urmă se proclama copilul minune al bucătarilor, după ce a fost dat afară de la restaurantul Morgan la Dud și a luat (furat) de acolo o trusă de cuțite scumpe care, de fapt, nu-i aparținea, a călcat pe bec rău de tot, însă, se pare că, de data aceasta becul s-a spart”, declara chef Loredan Gargalac, în urmă cu 10 ani.

Clipe de panică la Chefi la cuţite. Lui Florin Dumitrescu i s-a făcut rău în timpul emisiunii

”Eu am dovedit că este bâtă în bucătărie”

Și atacul a continuat. Gargalac spunea despre chef Dumitrescu că nu are nici un talent în bucătărie și nicio conduită prea bună la locul de muncă.

„Întrebarea mea către voi este: oare cât mai aveți de gând să acceptați să fiți batjocoriți de către niște pionieri ai bucătăriei și să fiți manipulați de ăștia care habar nu au cu ce se mănâncă bucătăria, dar ajung acolo unde sunt datorită pilelor și a relațiilor?

Cu siguranță sunt, încă, alții pe acolo care au fost «victime» ale acestui gunoi de om însă nu au avut tăria să le scoată la lumină. Eu am fost primul care m-am luat de el după ce mass-media l-a făcut mare Chef, iar eu am dovedit că este bâtă în bucătărie și nici nu cunoaște normele elementare de igiena în bucătărie. Nu rămâne pentru mine decât un cantinar obosit, nu că aș fi crezut vreodată altceva de el și nu este nimic personal, însă așa ceva este de neiertat”, a conchis chef Loredan Gargalac.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...