Florin Cîțu, avertisment dur în ședința PNL. „Orice ministru care va ataca Guvernul va pleca acasă”

Stan Filon, Diana Timișoreanu 19.04.2021, 15:23
Florin Cîțu, avertisment dur în ședința PNL. „Orice ministru care va ataca Guvernul va pleca acasă”

Premierul Florin Cîțu pune piciorul în prag! Luni a avut loc o întâlnire foarte importantă în cadrul Biroului Executiv Național al PNL, unde premierul a izbucnit. Acesta a spus că nu va mai sta la discuții cu ministrii care atacă premierul.

Florin Cîțu a venit cu un avertisment foarte dur în ședința PNL

”Când un ministru mai atacă prim-ministrul, pleacă imediat acasă”, ar fi spus Cîțu, potrivit unor surse participante la discuții. Prim-ministrul spune că ”există un singur premier” și că miniștrii nu sunt evaluați la PNL, USR PLUS sau UDMR. ”Nu se poate să fim și la putere, și în opoziție”, a mai spus Cîțu, cu referire la partenerii din USR PLUS.

Președintele PNL, Ludovic Orban, îl susține pe premierul Florin Cîțu în decizia de a-l demite pe Vlad Voiculescu. Mai mult, acesta a recunoscut că ar fi cerut de două ori până acum demiterea ministrului Sănătății. ”Decizia este salutară. Am rugat de două ori în ședințele Coaliției să îl schimbe pe Vlad Voiculescu. A fost o catastrofă de management la ministerul Sănătății”, a spus Orban, potrivit surselor citate.

Florin Citu a venit cu un avertisment foarte dur in sedinta PNL
Florin Citu a venit cu un avertisment foarte dur in sedinta PNL

”Ce descoperim la Ministerul Sănătății este îngrozitor”

Florin Cîțu a spus că vor fi verificări la Ministerul Sănătății, unde se va lua la mână cum a fost făcut bugetul și chiar angajările! ”Ce descoperim la Ministerul Sănătății este îngrozitor. Trebuie să verificăm cum au fost făcute bugetele, numirile”, le-ar fi transmis Cîțu.

Florin Cîțu nu mai are de gând să lase miniștrii guvernului său să jignească premierul! ”Nu vreau să mai intru în conflict, dar data viitoare nu mai aștept nimic. Orice membru al Guvernului care își atacă premierul pleacă acasă”, a mai spus Cîțu. Chiar ieri, acesta a fost jignit de un alt ministru USR-PLUS, care a spus despre premier că ar fi un ”zombi politic”.

După ședința Biroului Executiv Național, liderii partidelor se vor întâlni la ședința Coaliției, programată pentru ora 17, pentru a discuta despre tensiunile dintre PNL și USR PLUS. Se pare că USR-PLUS nu ar renunța la a solicita retragerea sprijinului politic pentru Florin Cițu, mai ales după ce s-a aflat că Voiculescu nu ar fi singurul ministru pe care Citu l-a luat în vizor. Așadar, se pare că alianța condusă de Dan Barna are de gând să primească asigurări că niciun ministru de-al lor nu va mai avea soarta lui Vlad Voiculescu, ceea ce va fi aproape imposibil.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...