Florin Călinescu, replică acidă la adresa Andrei. “Nu există nimic mai ridicol”

Ana Anitoiu 08.03.2021, 21:27

Florin Călinescu a venit cu o replică acidă la adresa Andrei, în noua ediție a emisiunii ”Românii au Talent”, difuzată luni de Pro TV. După ce cântăreața a dezvăluit ce pasiune are, colegul ei de la masa juriului i-a desființat total afirmația, fără să se teamă că artista s-ar putea simți jignită.

Ce replică acidă a dat Florin Călinescu la adresa Andrei

Într-o pauză, înainte de a intra pe scenă un alt concurent la ”Românii au Talent”, Andra a precizat că îi place muzica latino, în limba spaniolă. Atât i-a trebuit! Colegul ei din juriu, Florin Călinescu, i-a dat o replică acidă, desființând total pasiunea cântăreței.

”Deci fii atent aici, nu există nimic mai ridicol decât muzica spaniolă. Toți lăcrimează, toți…Doua, trei portugheze mai merg, dar spaniolii sunt penibili toți”, a spus Florin Călinescu. În discuție a intervenit și Smiley, aflat în juriu temporar, în locul lui Andi Moisescu, de partea Andrei. ”Mie îmi place. Uite, Rosalia cântă pop cu flamenco”, a spus cântăreața, fără să pară jignită de comentariul juratului.

Florin Calinescu, replica acida la adresa Andrei.
Smiley si Andra

Andra, umilită de Florin Călinescu

Nu este prima dată când Andra și Florin Călinescu nu se găsesc tocmai pe aceeași lungime de undă, la ”Românii au Talent”. Într-o ediție anterioară a emisiunii, juratul i-a spus cântăreței că ea n-ar putea să cânte o anumită melodie.

”Nu poţi să o cânţi ca Laura (Laura Stoica, n.r.). Nu ai vocea aia de rock. Ea mai trăgea la măsea, mai fuma, trebuie să ai vocea puţin gâjâită”, a spus Florin Călinescu. Mai multe detalii, AICI!

Andra, mesaj emoționant de 8 martie

Când nu e la ”Românii au Talent”, în studiouri sau pe scenă, Andra este mamă a doi copii – David, care va împlini 10 ani pe 16 martie, și Eva, care va împlini 5 ani pe 23 iulie. Cântăreața s-a ales cu o surpriză din partea micuților ei, de 8 martie, și a publicat un mesaj emoționant referitor la ei.

”Sunt mamă de 10 ani și încă nu m-am obișnuit cu ideea! Pare prea frumos să fie adevărat: am doi copii minunați și de fiecare dată când îmi oferă flori mă emoționez și îmi dau lacrimile. La mulți ani tuturor femeilor! Vă urez să fiți mereu apreciate și iubite pentru felul vostru de a fi și a dărui!”, a scris Andra, alături de câteva fotografii cu copiii ei.

Ce a făcut Andra pentru cei doi copii ai ei

De altfel, recent, la emisiunea ”Românii au Talent”, Andra a dezvăluit ce a făcut pentru copiii ei, în urmă cu aproximativ trei ani. Cântăreața nu se teme să încerce lucruri noi ca să le facă pe plac lui David și Evei și ca să se distreze pe cinste împreună.

”Acum vreo trei ani m-am urcat prima oară pe bicicletă. Asta de dragul copiilor mei, să pot să merg şi eu cu ei prin parc, să ne plimbăm. Aşa că niciodată nu e prea târziu să ne apucăm de acest sport. Eu am făcut-o treptat, acum ştiu să merg pe bicicletă, dar nu cumva să fiţi în faţa mea”, a spus Andra.

Urmăriți Impact.ro și pe