Florin Călinescu renunţă la televiziune. Anunţul făcut de prezentator: „Mi-a trebuit un răgaz să înţeleg”

Andra Daoud 31.05.2022, 10:29
Florin Călinescu renunţă la televiziune. Anunţul făcut de prezentator: „Mi-a trebuit un răgaz să înţeleg”

Florin Călinescu renunță la televiziune, la mai puțin de un an de când a bătut palma cu Prima TV. Prezentatorul a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook și a transmis că a avut nevoie de un răgaz pentru a înțelege cum stau lucrurile și a ajuns la concluzia că televiziunea clasică nu mai este de succes. Ce planuri are realizatorul TV după ce a spus adio televiziunii.

Florin Călinescu a anunțat că renunță la televiziune

Florin Călinescu a plecat de la Pro TV anul trecut și a trecut la postul Prima TV, unde a moderat un show de seară, difuzat în prime time. Emisiunea nu a avut audiențele așteptate, rezistând în grila postului până în iarnă. După ce sărbătorile au trecut, Florin Călinescu Show nu a mai revenit pe post.

Acum, realizatorul TV a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care dă de înțeles că renunță de tot la televiziune și se va axa pe online, considerând că acesta este viitorul. „Televiziunea a murit. Trăiască internetul! Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg ce înseamnă treaba asta. În câteva zile vin cu adrese de iutub (n.r. YouTube), insta și tictoc (TikTok). Și p-ormă, cu conținut”, a scris Florin Călinescu pe Facebook.

Florin Calinescu renunta la televiziune. Anuntul facut de prezentator 3
Emisiunea lui Florin Calinescu de la Prima TV a fost scoasa de pe post la inceputul anului

Florin Călinescu, despre motivul plecării de la Pro TV

Florin Călinescu a făcut parte din juriul emisiunii „Românii au talent” câteva sezoane la rând, iar în 2021 a decis să încheie colaborarea cu Pro TV și în toamna aceluiași an a trecut la Prima. Omul de televiziune a detaliat motivele plecării de la Pro, ulterior, într-un podcast.

„Traseele s-au complicat la Pro TV pentru mine de când a plecat prietenul meu Adrian. Acum vorbești așa, în iCloud, nu te aude nimeni și nu îți răspunde nimeni. Nu am nimic cu nimeni, dar nu pot să mă uit la copiii ăia care cântă pe scenă când eu sunt cu altă direcție. (…)

La alte posturi sunt tocmite. Cel mai nasol în viață este să nu poți să iei o hotărâre, să nu poți să greșești. Păi, cât s-a greșit la Pro TV să se vadă anumite formate, căutam actori, căutam formate scrise de români… dacă și acum Pro TV se ține cu Las Fierbinți, cu Românii au talent și toate formatele lăsate de Sîrbu, restul, cam tot ce a venit după aceea, găuri în perdea.”, a spus Florin Călinescu, în podcast la Micutzu.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe